Recepty

17.12.2014

Zdravý vánoční recept - obalovaná treska

Chcete na Štědrý den smaženou rybu, ale kapr vám nechutná? Diana pro vás připravila zdravou alternativu, která vás jistě osloví. Recept na tresku je jednoduchý a přípravu zvládnete do 30 minut. Pro obalení využijeme klasickou strouhanku.

10.12.2014

Sváteční recept z lososa

Diana vám dnes přináší recept z lososa, který je vhodnou alternativou místo štědrovečerního kapra a hodí se pro každé sváteční stolování. Pokud chcete místo klasického kapra podávat lososa, jistě vás zaujme dnešní postup, jak tuto zdravou rybu originálně upravit.

19.11.2014

Pomazánka z uzené makrely

Minulý článek nás zasvětil do uzených ryb. Dnes se podíváme na jeden snadný a rychlý recept, a to na pomazánku z uzené makrely. Pomazánky jsou všeobecně velmi oblíbené, protože se jedná o rychlou a snadnou svačinu či večeři. Navíc, pomazánka z makrely je nejen chutná, ale také pro lidské tělo zdravá díky prospěšným omega-3 mastným kyselinám.

5.11.2014

Candát s čerstvým špenátem

V minulém článku jste se dočetli o správném stolování a o tom, že nás brzy čekají Svatomartinské slavnosti, kde se k mladým jemným vínům hodí ryba. Proto pro vás dnes Diana připravila recept na skvělého candáta, jehož chuť decentně doplní bílé víno, např. Müller Thurgau. Vyzkoušejte tuto lahodnou kombinaci, vaše chuťové pohárky nebudou litovat.

22.10.2014

Hejk v bylinkové krustě

Hejk má bílé maso s minimálním obsahem tuku (více se o hejkovi můžete dočíst v článku Hejk a jeho využití). Hejk s bylinkovou krustou, parmazánem a rajčaty - to je rychlý a zdravý recept, který pro vás Diana připravila. Využijte nabídky akčního letáku a pochutnejte si s rodinou a přáteli na zdravé rybě!

8.10.2014

Uzený losos s chřestem a bramborem

O technologii uzení psala Diana už dříve (v článku Ryby uzené studeným kouřem), ale často je slýchávána otázka „jak vlastně uzenou rybu servírovat a s čím ji podávat“. Pro inspiraci je tu připraven jeden zdravý a chutný recept, kde se dozvíte, jak se připravuje uzený losos.

24.9.2014

Vzpomínka na letní dovolenou a recept z chobotnice

Letní dovolené jsou za námi a vy stále vzpomínáte na výborná jídla přímořských restaurací? Máme pro vás připravenou jednu lahůdku z mořských plodů, po které si vaše chuťové pohárky budou znovu připadat jako na dovolené u moře! Recept na přípravu chobotnice je jednoduchý a jistě s touto pochoutkou překvapíte rodinu i přátele.

|<< 7 8 9 10