18.2.2015

Není ryba jako Ryba - znamení zvěrokruhu

Není ryba jako Ryba. Dnešní téma nebude patřit receptům ani typům na úpravu ryb. Dnes se s Dianou podíváte sice na ryby, ale z pohledu znamení zvěrokruhu. Všem těm, kteří se narodili v období od 21. 2. do 20. 3., jsou přisuzované specifické rysy tohoto vodního znamení. Pojďte se tedy podívat, čím se znamení Ryba vyznačuje.

O znamení - Ryby

Lidé narození ve znamení Ryby mají mimořádnou schopnost empatie a jejich silnou stránkou je fantazie, kterou rádi uplatňují všude, kam přijdou. Kreativitou a nápady jen hýří, ale občas jim chybí vytrvalost, aby naplnily své cíle.

Povahou jsou klidní, duchovně založení a často dají na svoji intuici, která jim vždy správně poradí. Může se zdát, že je tento člověk snílkem a pro svoji obětavou povahu se nechá často emocionálně a finančně využívat.

znamení ryby

Kde Rybu potkáte?

Díky její kreativitě, obětavosti a citlivosti jsou lidé narozeni ve znamení Ryby skvělými lékaři, zdravotními sestrami, psychology, básníky, hudebníky, fotografy či charitativními pracovníky. Svoje vlohy uplatní i v reklamě, mystice či jako ošetřovatelé.

Pokud budete hledat znamení Ryb například mezi známými osobnosti, tyto vlastnosti jistě poznáte. Bedřich Smetana, Johan Strauss, Ema Destinová, Albert Einstein, Václav Havel, Jiří Menzel, Victor Hugo či Lucie Vondráčková.

Další zajímavosti

Barvou tohoto znamení zvěrokruhu je fialová, modrá či modro-fialová barva. Rybám jsou přisuzovány kameny jako ametyst, opál či fluorit. Podle horoskopů má dobré vztahy s Raky, Štíry, Býky či Kozorohy.

A pokud plánujete pro oslavence narozeninovou oslavu, vyzkoušejte třeba rybí speciality, které jistě zachutnají. A nemusíte mít obavy ani z experimentů, protože lidé ve znamení Ryby si libují v zajímavých a pestrých jídlech. Již brzy se můžete těšit na recept, který Diana připraví přímo pro toto znamení!