Zajímavosti

8.3.2024

Minimální trvanlivost potravin versus spotřebujte do

Při nakupování potravin nejen u nás v Dianě, ale i kdekoliv jinde, se lidé často setkávají s výrazy "minimální trvanlivost" a "spotřebujte do". Obě tyto informace poskytují důležité vodítko týkající se bezpečnosti potravin, ale jejich význam může být pro některé spotřebitele matoucí. V tomto článku se podíváme na rozdíly mezi těmito dvěma označeními a poskytneme tipy, jak s nimi správně zacházet při nákupu a spotřebě potravin.

8.2.2024

Valentýnské pohoštění v Dianě

Jak je známo, láska prochází žaludkem a kdy jindy můžete vyjádřit svou lásku k partnerovi něčím dobrým k snědku, než právě na Valentýna. Nemusí se jednat o žádné několikachodové menu, ale váš partner ocení i malou drobnost, kterou mu připravíte ke kávičce nebo na svačinku. Valentýnské pohoštění může být i jednoduché a originální.

16.10.2023

Novinky na sváteční pohoštění

Přichází chvíle, kdy máme přivítat hosty v našem domově, a chceme, aby se u nás cítili příjemně. A jak je známo, nejdůležitější je mít připraveno něco dobrého k snědku. Nebojte se, Diana má širokou zásobu lahůdek, které se hodí pro sváteční pohoštění. A rádi bychom vám představili naše novinky.

19.6.2023

Kam na dobrou zmrzlinu? Přeci do Diany

Zmrzlina a nanuky k létu patří stejně jako grilování a koupání. V teplých dnech nám totiž osvěžení v podobě studené zmrzliny nebo nanuku přijde náramně vhod. A kde najdete obrovský výběr dobré zmrzliny? Přeci v Dianě!

25.1.2023

Novinka v Dianě - uzený halibut

Existují ryby krásné, ale i takové, které na první pohled vypadají záhadně a nevšedně. Do této druhé kategorie bezesporu patří halibut – poznáte ho podle zvláštní stavby těla a nevšedně posazených očí, ale také podle vynikající chuti, která ho řadí mezi nejchutnější mořské ryby vůbec.

28.6.2022

Prázdniny v Dianě - mořský vlk a prázdninová akce

Abyste vaše chuťové buňky nestrádaly ani o prázdninách, v Dianě jsme si pro vás připravili velkou prázdninovou akci. A co že se to v ní skrývá? Čtěte níže.

7.3.2022

Nejoblíbenější druh masa - kuřecí

Prodej kuřecího masa zařadila naše společnost do sortimentu svých šesti kamenných prodejen, čímž vyslyšela přání našich zákazníků. Sortiment na našich prodejnách je opravdu v tuto chvíli velmi široký. Diana ho nyní dala i do své akční březnové nabídky.

7.12.2021

Vánoční nabídka chlazených ryb

Už se nemůžete dočkat Vánoc a hlavně štědrovečerní večeře? V Dianě jsme si pro vás připravili vánoční nabídku chlazených ryb. Kromě kapra můžete třeba letos vyzkoušet tresku, lososa, okouna nebo třeba chobotnici.

20.10.2021

Svatomartinská husí stehna v Dianě

Blíží se nám svátek svatého Martina, který se slaví 11. listopadu. Martin má přijet na bílém koni a má přivézt první sníh. Se svatým Martinem se pojí i husí pečínka a jiné husí dobroty.

22.9.2021

Poznejte blíž naši prodejnu ryb v Pečkách

V současné době má Diana 6 kamenných prodejen ryb, které bychom vám rádi postupně představili. Druhou naší nejstarší prodejnou je prodejna ryb v Pečkách, která za dobu své existence prošla řadou změn.

12 3 4 >>|