Recepty

13.9.2023

Pstruh lososovitý a recept na zdravý oběd

Pstruh lososovitý je jedním z nejoblíbenějších druhů ryb díky své lahodné chuti, která připomíná lososa. Navíc je plný omega-3 mastných kyselin, což z něj dělá skvělou volbu pro zdravé stravování. Pokud hledáte nový nápad, jak si ho vychutnat, máme pro vás rychlý a jednoduchý recept na pstruha lososovitého, který vás rozhodně zaujme.

13.7.2023

Recept na grilované krevety

Milujete krevety? Hoďte je na gril! Grilování krevet je totiž skvělý způsob jak zvýraznit jejich lahodnou chuť a dodat jim jemně křupavou texturu. Uvidíte, že vás nadchnou svou jednoduchostí, ale zároveň jsou i výrazným chuťovým zážitkem. Vyzkoušejte náš recept na grilované krevety, díky kterým vaši grilovací párty povýšíte o level výš.

14.12.2022

Kapří tatarák vám ozvláštní vánoční tabuli

Kapr, to je rozhodně vánoční klasika, na kterou spousta z vás nedá dopustit. Protože bez řízku z kapra a bramborového salátu by prostě nebylo ono. My v Dianě s tím souhlasíme. Ovšem kapr nemusí být na Vánoce připravený jenom na jeden způsob, proto pro vás máme tip na zajímavý předkrm, který vás možná dosud nenapadl - kapří tatarák.

22.11.2022

Rychlá večeře z kuřecího masa

Protože my v Dianě víme, že obzvláště před nejkrásnějšími svátky v roce není času nazbyt, do našeho sortimentu jsme zařadili dvě kuřecí novinky. S nimi připravíte rychlou večeři z kuřecího masa, na které si pochutná celá rodina. A přitom za skvělou cenu.

19.4.2022

Recept na pražmu v bylinkové krustě

Venku se pomalu otepluje a spousta z nás se těší na okamžik, kdy se venku sejde celá rodina, vyndá se gril a začne první letošní grilovačka. Diana si vám pro tuto příležitost dovoluje nabídnout filety z pražmy. Abyste nemuseli lovit nějaký recept, Diana pro vás jeden má - na pražmu v bylinkové krustě.

10.11.2021

Recept: Pečený losos v troubě se zeleninou

V naší listopadové nabídce najdete například lososa za skvělou cenu, tak proč ji nevyužít? Možná, že si lososa nejčastěji připravujete na přírodno - na pánvi a na másle. Ovšem vyzkoušet můžete i o něco méně klasický recept přímo od nás z Diany - pečený losos v troubě se zeleninou.

8.9.2021

Filety z mořského vlka včetně receptu

V našem akčním letáku vám Diana jako tip na září doporučuje filety z mořského vlka. Proč? Protože filetky obsahují velmi málo kostí, a proto je můžeme podávat i dětem. Filetky mořského vlka mají také bílé a velmi jemné maso.

14.7.2021

Recept na mořskou štiku s kedlubnovými hranolky

Máte rádi mořské ryby? Pak pro vás máme jeden neobvyklý recept na mořskou štiku - rolky z mořské štiky s kedlubnovými hranolkami. Na první pohled nesourodá kombinace je ve skutečnosti velkou dobrotou. Navíc se jedná o lehké jídlo, na které si pochutnáte nejenom v létě.

24.2.2021

Recept na steak z tuňáka

Nově jsme od nového roku zařadili do sortimentu chlazených ryb tuňáka. Poslední dobou se z něho stává hodně prodávaná rybička, naši zákazníci si ji velice oblíbili. Obsluha prodejen vám ho může nakrájet krásné steaky a vy si rovnou můžete vyzkoušet náš recept na steak z tuňáka.

6.1.2021

Recept na smažené krevety

Mořské plody již dávno nejsou výsadou přímořských oblastí, ale staly se sice výjimečnou, ale nikoliv příliš exotickou součástí i naší kuchyně. V Dianě máme nyní v akčním lednovém letáku mořské plody - krevety loupané, neloupané i vařené, mušle maso a baby chobotničky. Pokud byste je rádi vyzkoušeli, ale nevíte si rady s přípravou, vyzkoušejte náš recept na smažené krevety.

12 3 4 >>|