4.2.2015

Valentýnská večeře snadno a chutně!

Již v sobotu 14. 2. bude svátek všech zamilovaných - svatý Valentýn. A pro tuto sváteční chvíli přináší Diana pár snadných receptů na romantickou valentýnskou večeři! Jídlo bude připravené během chvilky a vy nemusíte trávit hodiny s vařením!

Rychlé krevety

Vyzkoušejte z nabídky Diana Fish například krevety, které můžete vybírat z různých druhů a velikostí. Stačí osolit, přidat česnek, petrželku či pažitku. Následně je opečete na pár minut na olivovém oleji. Sváteční večeře i s přídáním bílého pečiva a dobrého vína je do deseti minut naservírovaná na stole!

Kaviár je luxusní lahůdkou

Pro tuto příležitost je ideální volbou i kaviár. Výrazné barvy (černá a červená) ozvláštní valentýnskou hostinu a vaše chuťové pohárky budou jistě spokojené!

Jemná delikátní chuť ladí s bílým pečivem a z nápojů se skvěle hodí i šumivé víno.

kaviárové jednohubky

Plátky uzeného lososa

Losos je chuťově výtečný a díky procesu uzení si získává ještě výraznější chuť. Uzený losos se podává bez dalších úprav například s bílým pečivem a vínem. Pokud chcete připravit vydatnější večeři, doporučuje Diana uzeného lososa s chřestem a bramborem – postup je jednoduchý a výsledek je úžasný.

Zamilované jednohubky

Chcete posedět se sklenkou vína a hledáte něco rychlého a chutného k zakousnutí s valentýnskou tématikou? Stačí vykrájet z toustového chleba pomocí vykrajovátka srdíčka, která potřete drcenou treskou a la losos – srdíčkové jednohubky v červené barvě budou mít jistě úspěch!

Všechny produkty naleznete na prodejnách Diana Fish nebo na e-shopu.

Diana Fish vám přeje dobrou chuť a krásnou valentýnskou oslavu!