Ptáte se Diany

26.10.2022

Novinka v Dianě - zavináče uzené

Bohužel i do naší Diany se začala přibližovat současná krize. Momentálně se snažíme udržet stávající sortiment. Ovšem z důvodu zvýšených vstupních cen surovin a elektřiny jsme začali uvažovat, že některé výrobky bohužel musíme vyřadit. V této chvíli je to Pravý mates, který se nakládá a udí v udírně. Cena elektřiny nás donutila výrobu tohoto výrobku dočasně pozastavit.

9.4.2021

V pondělí 12.4. se rozjíždí naše pojízdná prodejna

Vážení příznivci ryb, od pondělí 12.4. se opět rozjíždí naše pojízdná prodejna! Přijďte si nakoupit čerstvé ryby a další dobroty, náš řidič se na vás všechny moc těší.

12.3.2021

Objednávky přes e-shop nově rozvážíme po Praze!

Od 1.2. jsme byli nuceni pozastavit provoz pojízdné prodejny z důvodu vládních opatření. Poslední dobou se nám ale ozývá stále větší množství zákazníků, kteří by si rádi nakoupili naše produkty. Proto jsme se rozhodli naše služby vylepšit.

10.6.2020

Rybí speciality i v Západočeském kraji

Přinášíme vám dobrou zprávu. Naše společnost Diana rozšířila spolupráci v prodeji rybích specialit a uzených ryb. V Západočeském kraji tak můžete nově nakoupit naše rybí speciality.

28.2.2018

Žralok, treska a další uzené ryby pro gurmány

Uzenou makrelu jistě už každý někdy ochutnal. Víte ale, jakou pochoutkou je uzený žralok nebo jak chutná uzené jemné maso tresky? Právě tyto dvě ryby patří mezi novinky letošního roku, které naleznete v kamenných prodejnách Diana

31.1.2018

Obalovaná treska a další tipy na rychlé jídlo

Čeká vás doma hladová rodina a vám se nechce stát dlouho u plotny? Zastavte se cestou z práce nebo ze školky v kamenných prodejnách Diana, kde na vás čeká spousta inspirace! Naleznete u nás  nejen čerstvé a uzené ryby, rybí pomazánky či saláty, ale také mraženou zeleninu či obalované ryby, které jsou oblíbeným rychlým jídlem pro celou rodinu.

12.10.2017

Vyzvedněte si objednávky z e-shopu na prodejnách

A to jak v kamenných, tak v pojízdných prodejnách. Navíc vás díky této formě objednávky čeká doprava na prodejny zdarma, zboží si vyzvednete u svých oblíbených prodavačů a prodavaček a především budete mít vždy vše připravené, a tak se vám nestane, že by vám na slavností hostinu chyběla kvalitní ryba nebo rybí specialita. Pojďte zjistit více...

5.10.2017

Změna podmínek věrnostní karty

Od 1.11.2017 dochází ke změně podmínek věrnostní karty. Zákazník obdrží razítko při nákupu nad 200 Kč a jen za zboží, které není uvedeno v akčním letáku a nebo není označeno červenou cenovkou Dobrá cena.

1.7.2017

Velká letní soutěž

Letošní prázdniny budou hravé! Diana pro vás připravila v období od 1. 7. do 31. 8. 2017 soutěž o poukázky na nákup. Pojďte se podívat, jak lákavé výhry získat!

1.6.2017

Věrnostní karta Diany má nové výrobky

Věrnostní karta se těší velké oblibě a již mnoho z vás vyměnilo nastřádaná razítka za báječné rybí speciality. Diana nabízí desítky rybích produktů, a proto čas od času výrobky, které můžete za razítka zdarma vyměnit, bude obměňovat. Pojďte se podívat, na které lahůdky se můžete těšit od 1. června do 31. srpna 2017.

12 3 4