Blog o rybách

13.2.2019

Treska na česnekovém másle s bylinkovou omáčkou

Plánujete valentýnské překvapení pro svou drahou polovičku? Zkuste tentokrát zůstat doma a připravit vlastnoručně uvařenou večeři. Tu jistě ocení mnohem více, než kýčovitě vyzdobenou a plně obsazenou restauraci. Připravili jsme pro vás skvělý a snadný recept tresky na česnekovém másle s bylinkovou remuládou.

30.1.2019

Rybí saláty oslovují stále více nových zákazníků

Pokud zákazník nahlédne do vitríny na náš sortiment rybích salátů, zůstane občas bezradně stát a neumí se v nich zorientovat. Někdy ani sám název výrobků zákazníkovi nic neříká. V tu chvíli je určitě na našich pevných i pojízdných prodejnách k dispozici ochotný a proškolený personál, který rád zákazníkovi poradí.

16.1.2019

Vánoce v Dianě náročné, ale spokojené

Vánoce v Dianě jsou za námi a s nimi spojený velký nápor na naši výrobu v Pečkách. Obzvláště náročné to měly hlavně naše prodavačky na šesti kamenných a jedné pojízdné prodejně. Jsme rádi, že se všechno podařilo nejen k naší spokojenosti, ale hlavně našich zákazníků. Byly to jedny z nejnáročnějších Vánoc za posledních 10 let. Poděkování za to patří všem.

16.1.2019

Recept na dietního lososa se špenátem

Dali byste si něco dobrého? Zkuste náš nový recept na lososa se špenátem, díky kterému se budete olizovat až za ušima. Lahodná kombinace lososa a čerstvého špenátu doplněná vařenými bramborami vás krásně zasytí, a přitom se jedná o zdravé jídlo. Navíc lososa najdete v našem akčním letáku za výhodnou cenu.

2.1.2019

Recept z parního hrnce je snadný, dietní a výborný

Paní Běla má pro vás opět skvělý tip na dietní recept. Tentokrát z parního hrnce, který při vaření používá velice ráda. Mezi jeho výhody totiž patří absence velkého množství špinavého nádoby, navíc díky němu získá spoustu volného času třeba na čtení nebo krátké cvičení a jako bonus výborně chutná. Náš hrnec má dvě varné misky.