Blog o rybách

10.4.2019

Diana vám přiváží ryby i na výstavy

Nemáte ještě žádné plány na příští víkendy? Nevadí, Diana má pro vás tip, díky kterému můžete spojit příjemné s užitečným – zážitek, odpočinek, poznání něčeho nového a nákup spousty ryb a rybích dobrot. Přijďte, budeme se na vás těšit.

27.3.2019

Mražená zelenina a další novinky

Mražená zelenina, nebo čerstvá? Je dokázáno, že v některých případech je ta mražená dokonce výživnější. Jak je to možné? Jde o to, že zmražení se provádí okamžitě po sběru, kdy je zelenina na vrcholu zralosti a plná vitamínů a živin. Oproti tomu se čerstvá zelenina sklízí často nezralá a dozrává nepřirozeně během převozu.

7.3.2019

Slaný koláč s listovým špenátem a lososem

To, že koláč nemusí být jenom sladký, je známá věc. A protože se stal oblíbenou součástí jídelníčků, rozhodli jsme se připravit recept v trošku rybí variantě. Slaný koláč se špenátem a lososem v sobě snoubí lahodnou chuť doplněnou o všechny potřebné živiny.

27.2.2019

Výborná rybí pomazánka ze sardinek

Pro milovníky sardinek je tato rybí pomazánka opravdu výživnou alternativou zdravé snídaně. Sardinky jsou reprezentantem zdravé živočišné bílkoviny, a navíc obsahují zdravé „promazávací“ omega -3 oleje.

13.2.2019

Treska na česnekovém másle s bylinkovou omáčkou

Plánujete valentýnské překvapení pro svou drahou polovičku? Zkuste tentokrát zůstat doma a připravit vlastnoručně uvařenou večeři. Tu jistě ocení mnohem více, než kýčovitě vyzdobenou a plně obsazenou restauraci. Připravili jsme pro vás skvělý a snadný recept tresky na česnekovém másle s bylinkovou remuládou.