Existují ryby krásné, ale i takové, které na první pohled vypadají záhadně a nevšedně. Do této druhé kategorie bezesporu patří halibut – poznáte ho podle zvláštní stavby těla a nevšedně posazených očí, ale také podle vynikající chuti, která ho řadí mezi nejchutnější mořské ryby vůbec.
Kapr, to je rozhodně vánoční klasika, na kterou spousta z vás nedá dopustit. Protože bez řízku z kapra a bramborového salátu by prostě nebylo ono. My v Dianě s tím souhlasíme. Ovšem kapr nemusí být na Vánoce připravený jenom na jeden způsob, proto pro vás máme tip na zajímavý předkrm, který vás možná dosud nenapadl - kapří tatarák.
Protože my v Dianě víme, že obzvláště před nejkrásnějšími svátky v roce není času nazbyt, do našeho sortimentu jsme zařadili dvě kuřecí novinky. S nimi připravíte rychlou večeři z kuřecího masa, na které si pochutná celá rodina. A přitom za skvělou cenu.
Bohužel i do naší Diany se začala přibližovat současná krize. Momentálně se snažíme udržet stávající sortiment. Ovšem z důvodu zvýšených vstupních cen surovin a elektřiny jsme začali uvažovat, že některé výrobky bohužel musíme vyřadit. V této chvíli je to Pravý mates, který se nakládá a udí v udírně. Cena elektřiny nás donutila výrobu tohoto výrobku dočasně pozastavit.
Maso pstruha je jemné, vločkovité a měkké. Mnoho lidí se diví, že chutná jako losos, ale vše záleží na druhu pstruha, který si zákazník zakoupí. Někteří pstruzi duhoví mohou mít bílé maso, zatímco jiní jsou více růžoví nebo oranžoví. Barevná variace závisí na potravě pstruha a na tom, zda je ryba divoká nebo chovaná na farmě. Pstruh duhový je méně rybí a méně tučný než losos a hlavně levnější! A právě prodej výborného pstruha duhového jsme zahájili v Dianě.