Tipy a rady

Svatomartinská husí a kachní stehna v Dianě

7/11/2023

Svatý Martin, patron vinařů a ochránce zvířat, má v kalendáři své vlastní místo a den, který si lidé oblíbili pro sváteční oslavy a hlavně dobré jídlo. Jedním z nejoblíbenějších pokrmů, na kterém si tento den pochutnávají, jsou svatomartinská husí stehna, případně kachní stehna. Jak vznikla jejich tradice a proč jsou tak populární?

Grilování ryb v Dianě

24/5/2023

Konečně se nám začíná oteplovat a počasí si přímo říká o pořádnou grilovačku. Česká republika je známá svou oblibou v grilování. Nakládá se maso a svolají se přátelé, kamarádi i celé rodiny, aby se sešli u chutného jídla připraveného na grilu. Mezi Čechy v oblibě vítězí především kuřecí a vepřové maso. Ale co takhle vyzkoušet grilování ryb?

Sladká tečka v Dianě - mražené dorty a sladké pečivo

17/4/2023

Kamenné prodejny Diana Fish to nejsou jen rybí lahůdky a uzené ryby. S námi můžete velice snadno a bez námahy udělat i sladkou tečku za slavnostním rodinným obědem. V našem sortimentu totiž naleznete spoustu již hotových sladkých produktů a sladkého pečiva – mražené dorty, donuty, koláčky, koblihy, větrníčky, které stačí dle návodu rozmrazit a servírovat. Některé jsou teď v dubnu i v akci 1+1 zdarma.

Zkuste místo kapra obalovaného lososa nebo candáta

8/12/2021

Chcete na Štědrý den smaženou rybu, ale kapr vám nechutná? Diana pro vás připravila alternativu, která vás jistě osloví. Obalovaný losos nebo candát ve strouhance.

Kuřecí pečené paličky a dobroty pro rychlý oběd

23/11/2021

Blíží se první adventní neděle a spousta hospodyněk již řeší, jak letošní Vánoce prožít v klidu a pohodě. Diana si pro ně připravila tři novinky. Jedná se o kuřecí výrobky - kuřecí pečené paličky, kuřecí pečená křídla a kuřecí pečená stehna.

Mražené dorty v Dianě vám usnadní pečení

27/7/2021

I o prázdninách slavíme svátky a narozeniny našich nejbližších. Většinou se sejde celá rodina a my řešíme, co jim nabídneme. V současném teplém počasí se nám nechce stát u plotny vařit a hlavně péct. Diana proto přichází s nabídkou. Kromě rybích specialit naleznete v našem sortimentu i něco sladkého ke kávičce - mražené dorty.

Letní novinky v Dianě aneb rychlý oběd

9/6/2021

Komu by se v tomto období chtělo trávit v kuchyni spoustu času a chystat oběd, když se dopolední čas dá využít o mnoho lépe, obzvláště teď v létě? Můžeme vyrazit s rodinou na výlet, na kolo či podniknout jinou aktivitu. Co tedy uvařit rychlého k obědu?

Rychlý oběd v Dianě

10/2/2021

Poslední dobou často slýcháme na našich prodejnách od zákaznic, že jsou bezradné, že nevědí, co mají stále vařit. Děti budou pomalu rok doma, v některých rodinách je doma i otec –hlava rodiny.
A taková rodina už toho něco sní. Diana vám proto chce usnadnit vaše rozhodování co k obědu či k večeři. V naší nabídce najdete spoustu dobrot, které můžete využít jako rychlý oběd či večeři.

Hledáte tip na rychlý oběd nebo večeři?

8/9/2020

Zná to určitě každý - přijedete domů z výletu, z práce nebo prostě jenom nemáte čas chystat nic k jídlu, ale hlad máte jako vlk. Pak se vám jistě bude hodit tip na rychlý oběd, který je vmžiku hotový a téměř bez práce.

Co uvařit rychlého k obědu?

14/8/2019

Komu by se v dnešní době chtělo postávat v kuchyni a zdlouhavě chystat oběd, když se dopolední čas dá využít o mnoho lépe, obzvláště teď v létě. Zapomeňte na pracné vaření a věnujte svůj čas odpočinku nebo výletu, nebo zkrátka tomu, čemu chcete. Co tedy uvařit rychlého k obědu?

12 3 4 5
4