Tipy a rady

7.11.2023

Svatomartinská husí a kachní stehna v Dianě

Svatý Martin, patron vinařů a ochránce zvířat, má v kalendáři své vlastní místo a den, který si lidé oblíbili pro sváteční oslavy a hlavně dobré jídlo. Jedním z nejoblíbenějších pokrmů, na kterém si tento den pochutnávají, jsou svatomartinská husí stehna, případně kachní stehna. Jak vznikla jejich tradice a proč jsou tak populární?

24.5.2023

Grilování ryb v Dianě

Konečně se nám začíná oteplovat a počasí si přímo říká o pořádnou grilovačku. Česká republika je známá svou oblibou v grilování. Nakládá se maso a svolají se přátelé, kamarádi i celé rodiny, aby se sešli u chutného jídla připraveného na grilu. Mezi Čechy v oblibě vítězí především kuřecí a vepřové maso. Ale co takhle vyzkoušet grilování ryb?

17.4.2023

Sladká tečka v Dianě - mražené dorty a sladké pečivo

Kamenné prodejny Diana Fish to nejsou jen rybí lahůdky a uzené ryby. S námi můžete velice snadno a bez námahy udělat i sladkou tečku za slavnostním rodinným obědem. V našem sortimentu totiž naleznete spoustu již hotových sladkých produktů a sladkého pečiva – mražené dorty, donuty, koláčky, koblihy, větrníčky, které stačí dle návodu rozmrazit a servírovat. Některé jsou teď v dubnu i v akci 1+1 zdarma.

8.12.2021

Zkuste místo kapra obalovaného lososa nebo candáta

Chcete na Štědrý den smaženou rybu, ale kapr vám nechutná? Diana pro vás připravila alternativu, která vás jistě osloví. Obalovaný losos nebo candát ve strouhance.

23.11.2021

Kuřecí pečené paličky a dobroty pro rychlý oběd

Blíží se první adventní neděle a spousta hospodyněk již řeší, jak letošní Vánoce prožít v klidu a pohodě. Diana si pro ně připravila tři novinky. Jedná se o kuřecí výrobky - kuřecí pečené paličky, kuřecí pečená křídla a kuřecí pečená stehna.

27.7.2021

Mražené dorty v Dianě vám usnadní pečení

I o prázdninách slavíme svátky a narozeniny našich nejbližších. Většinou se sejde celá rodina a my řešíme, co jim nabídneme. V současném teplém počasí se nám nechce stát u plotny vařit a hlavně péct. Diana proto přichází s nabídkou. Kromě rybích specialit naleznete v našem sortimentu i něco sladkého ke kávičce - mražené dorty.

9.6.2021

Letní novinky v Dianě aneb rychlý oběd

Komu by se v tomto období chtělo trávit v kuchyni spoustu času a chystat oběd, když se dopolední čas dá využít o mnoho lépe, obzvláště teď v létě? Můžeme vyrazit s rodinou na výlet, na kolo či podniknout jinou aktivitu. Co tedy uvařit rychlého k obědu?

10.2.2021

Rychlý oběd v Dianě

Poslední dobou často slýcháme na našich prodejnách od zákaznic, že jsou bezradné, že nevědí, co mají stále vařit. Děti budou pomalu rok doma, v některých rodinách je doma i otec –hlava rodiny.
A taková rodina už toho něco sní. Diana vám proto chce usnadnit vaše rozhodování co k obědu či k večeři. V naší nabídce najdete spoustu dobrot, které můžete využít jako rychlý oběd či večeři.

8.9.2020

Hledáte tip na rychlý oběd nebo večeři?

Zná to určitě každý - přijedete domů z výletu, z práce nebo prostě jenom nemáte čas chystat nic k jídlu, ale hlad máte jako vlk. Pak se vám jistě bude hodit tip na rychlý oběd, který je vmžiku hotový a téměř bez práce.

14.8.2019

Co uvařit rychlého k obědu?

Komu by se v dnešní době chtělo postávat v kuchyni a zdlouhavě chystat oběd, když se dopolední čas dá využít o mnoho lépe, obzvláště teď v létě. Zapomeňte na pracné vaření a věnujte svůj čas odpočinku nebo výletu, nebo zkrátka tomu, čemu chcete. Co tedy uvařit rychlého k obědu?

12 3 4 5