Ptáte se Diany

5.8.2015

Jak správně vybrat a skladovat rybu

Ryby patří neodmyslitelně do našich jídelníčků. Chutnou rybu si můžete pořídit v prodejnách Diana Fish nebo i z pohodlí domova v e-shopu. Víte ale, jak s ní před zpracováním naložit? Dnes vám Diana poradí, jak rybu vybrat a jak ji nejlépe skladovat, aby si zachovala všechny kvality a chutě.

8.7.2015

Návrat k původnímu logu Diana Fish

Společnost Diana Fish vznikla v roce 1994 a během více jak dvacetileté historie prošla rozvojem a řadou změn. Postupně se rozšiřovaly jak prodejny, tak nabídka sortimentu. Rozrůstal se tým lidí, který stojí za nákupem, zpracováním i prodejem výrobků. Změnou prošlo i logo Diany – jak se měnilo a proč se Diana navrací k původní podobě se dozvíte v článku níže. 

1.7.2015

Diana Fish chystá novou prodejnu v Říčanech

Diana Fish rozšiřuje své kamenné prodejny! Již během letních prázdnin se můžete těšit na zcela novou prodejnu ve svěžím stylu, která bude stát v Říčanech u Prahy. Pojďte se podívat, jak probíhají přípravné práce a co všechno pro vás Diana chystá.

17.6.2015

Novinka Diany: tradiční sushi

Chutné ryby jsou součástí většiny sushi. Proto se Diana rozhodla, že začne připravovat skvělou kombinaci pro všechny labužníky – tradiční sushi ve spojení s chutnou rybou z Diany. Základem jsou kvalitní suroviny a ověřené postupy. Proto se Diana vypravila do učení k nejpovolanějším – do Pražského kulinářského institutu.

3.6.2015

Novinka Diany: Dobroty ukryté ve skle

Touto dobou přináší Diana Fish na své pulty novinku – jedná se o balení skleniček, které v sobě ukrývají luxusní pochoutky! Potěšte oko i chuťové buňky a vyzkoušejte novou podobu gurmánských lahůdek! Pojďte se dozvědět, proč se Diana pro skleničky rozhodla a jak probíhá výroba.

11.3.2015

Přehled uzených ryb II.

Diana Fish nabídku uzených ryb stále rozšiřuje, a proto dnes navážeme na článek Přehled uzených ryb I., kde se můžete dočíst o uzeném hejkovi, makrele či mořském úhoři. Dnešní článek představí další uzené ryby.

3.12.2014

Štědrovečerní večeře v Čechách

Ke štědrovečerní večeři tradičně patří rybí polévka, bramborový salát a obalovaný kapr. V poslední době se ale daleko častěji setkáváme se štědrovečerní alternativou – smažený kapr bývá nahrazen jinou rybou, která je často připravována daleko zdravěji, než právě ve smaženém trojobalu. Pojďme se s Dianou podívat, čím lze vánočního kapra nahradit.

12.11.2014

Přehled uzených ryb I.

Diana nabízí celou řadu uzených pochoutek. Nedávno jste se mohli již dočíst, jak probíhá uzení studeným kouřem a jak například připravit výbornou večeři z uzeného lososa. Jak ale jednotlivé ryby chutnají, v čem se skrývá jejich unikátnost a proč si získali tolik oblíbenců? Na to vám odpoví dnešní přehled uzených ryb.

1.10.2014

Ryby uzené studeným kouřem

Pro podzimní období připravila Diana pro své zákazníky speciální pochoutku – ryby uzené studeným kouřem. Princip spočívá v tom, že se ryba udí kouřem, který se ochlazuje na teplotu 25 °C. Tento způsob uzení zachovává v rybě cenné výživové hodnoty, protože se ryba nevaří, pouze se zakonzervuje, a tím si ponechá i ve značné míře své specifické chutě.

1 2 3