14.10.2015

Říčany mají novou prodejnu Diana Fish

A je to tady! Po dlouhých přípravách se v Říčanech poprvé otevře prodejna Diana Fish! Zcela nová prodejna uvítá zákazníky poprvé ve čtvrtek 22. října 2015 a máte se na co těšit! Chutné ryby a rybí speciality pořídíte v jedinečných prostorech, které se nesou v duchu tradičních rybáren.

Proč otevření trvalo tak dlouho?

Plány nové prodejny vznikaly již téměř před rokem. Po odsouhlasení všech projektů začala samotná příprava prodejny, o jejíž průběhu vás Diana informovala již na začátku prázdnin v článku Diana Fish chystá novou prodejnu a následně i na Facebooku.

Stavební práce byly během srpna hotové a otevření zdržely nové vitríny v retro stylu z Itálie, jejíchž výroba vázla na celozávodní dovolené italského výrobce. Vitríny koncem září dorazily do Říčan, a tak se zákazníci mohou těšit nejen na krásný vzhled, ale především i propracovaný chladící systém, který zachová uskladněné ryby v nejlepší kvalitě.


V čem je prodejna v Říčanech jiná?

Diana se inspirovala v rybárnách v Holandsku, Německu a Švýcarsku, kde mají tyto prodejny jedinečnou atmosféru, která je harmonická nejen díky barvám a strukturám, ale také kvůli stylovému vybavení. Se vzhledem prodejny pomáhala paní Petra Mrázková, manželka Roberta Mrázka, obchodního ředitele Diana Fish. Díky její nápaditosti a šikovnosti vznikla mimo jiné i originální koláž z drobných sklíček, kterou naleznete nad vitrínou chlazených ryb.

Na co se můžete těšit?

Prodejna je prostorná a aby byla pro zákazníky připravena kompletní nabídka, musí se řidiči do výrobny v Pečkách několikrát otočit. Největším favoritem v nabídce budou jistě chlazené a uzené ryby a rybí speciality. Na své si přijdou i milovníci koření, které je vyráběné také přímo v Pečkách.


Rybám a rybím výrobkům je věnovaná hlavní část prodejny. Druhou oblastí, kterou v prodejně naleznete, je diskont se zajímavými cenami, kde naleznete již různé výrobky – od hranolek, kuřecích řízků, až po vynikající zmrzliny.

Kde novou prodejnu v Říčanech najdete? 

Ještě prodejny Diana Fish neznáte? Tak to vám musíme představit také akční leták, kde Diana pro své zákazníky pravidelně připravuje výhodné cenové nabídky!

Více informací a otevírací dobu naleznete ZDE.

Prodejna byla v září 2017 uzavřena.