21.10.2015

Diana rozšiřuje nabídku koření

S výrobou koření začala Diana v roce 2014. Během jednoho roku získalo koření mezi zákazníky takovou oblibu, že se nyní Diana rozhodla pro nové praktické balení a také rozšíření nabídky. Pojďte se podívat, na co nového se můžete těšit a kterými druhy koření můžete obohatit své vaření.

Různé druhy soli i koření na ryby

Veškeré koření se připravuje ve výrobně v Pečkách, kde vzniká celá řada ochucených solí, sušených bylinek, zeleniny i různé kořenící směsi, jako je například koření na ryby, krevety či steaky. Sůl pochází z Německa a všechny další ingredience z České republiky nebo Německa. A jakou ochucenou solí si můžete zpestřit svůj jídelníček?

Bylinková mořská sůl
Sůl s příchutí chilli
Uzená mořská sůl
Rajčatová sůl
Steaková sůl
- Sušené bylinky a zelenina (petrželka, pažitka, kopr, cibule...)

Koření v novém a ještě lepším balení

Původně bylo koření baleno do stylových celofánových kornoutků, podobně jako tomu bylo v historii. Na podzim 2015 získalo koření nové skleněné kořenky, které zajistí lepší uskladnění, delší trvanlivost i kvalitu. Kořenky jsou k dostání ve dvou velikostech, které zdobí stylové etikety s majákem a logem Diana Fish.

Dárkové sady koření

Hledáte hezký a praktický dárek? Dárkové sady koření Diana Fish jistě potěší každého kuchaře i kuchařku! Nechte si na prodejně poskládat kořenky podle svého výběru do pěkné dřevěné krabičky, kterou vám tam také dárkově zabalí. V tuto chvíli můžete vybírat z dvaceti druhů koření a Diana již nyní plánuje další zajímavé chutě!

Kde koření Diana Fish můžete sehnat?

Ochucené soli, sušené bylinky i kořenící směsi naleznete v kamenných prodejnách Diana Fish v bílých skříních označených majákem a logem. Pokud to máte do prodejen daleko, objednejte si koření přímo z e-shopu!

Vyzdobte si kuchyni stylovými kořenkami a mějte po ruce tradiční i nevšední druhy solí i koření!