1.7.2015

Diana Fish chystá novou prodejnu v Říčanech

Diana Fish rozšiřuje své kamenné prodejny! Již během letních prázdnin se můžete těšit na zcela novou prodejnu ve svěžím stylu, která bude stát v Říčanech u Prahy. Pojďte se podívat, jak probíhají přípravné práce a co všechno pro vás Diana chystá.

Kvalitní sortiment v moderním interiéru

Říčany u Prahy již brzy poznají novou kamennou prodejnu Diana Fish, která bude ve zcela novém stylu! Prostory budou rozděleny na dvě části – v první čeká zákazníky tradiční rybárna v přímořském stylu, druhá část interiéru bude určena pro mražené zboží. I zde si mohou zákazníci pochutnat na kvalitním sortimentu Diany, poradit se s odborníky a pořídit vše na skvělé a především zdravé recepty.


Pro příjemnou atmosféru a ideální vybavení se v současné době čeká na speciální vitríny pro chlazené a uzené ryby a rybí saláty. Vitríny jsou objednané přímo v Itálii, kde mají s pultovým prodejem ryb mnohaleté zkušenosti.

Kde novou prodejnu v Říčanech najdete? 

Diana pro novou prodejnu v Říčanech hledá prodavačku – sledujte volné pozice s aktuální nabídkou zaměstnání.

Na co se můžete těšit?

Diana pro vás chystá celou řadu chutných ryb a rybích lahůdek. Potěšte své mlsné jazýčky a vyzkoušejte širokou nabídku chlazených i uzených ryb, dále vyzkoušejte filety, krevety i plody moře! Malou ukázku toho, na co se můžete těšit, naleznete v e-shopu.

Pomalu finišujeme ...

Během prázdnin probíhaly stavební úpravy a v září se celý interiér vybavoval. Dorazily také italské vitríny, které zachovávají tu nejlepší kvalitu ryb i rybích produktů.

 
Sledujte pravidelně Facebook, kde vás Diana bude informovat o otevření nové prodejny.

Prodejna byla v září 2017 uzavřena.