Ryba, léto a grilování – to je naprosto dokonalá kombinace. Souhlasíte? Když jsou tepla, tak většinou ani nemáme moc hlad, a pokud ano, tak bychom si dali spíše něco lehčího, a právě ryby jako jsou tilápie nebo makrely jsou naprosto ideální, výborné, a ještě obsahují spoustu prospěšných látek.
Při nákupu ryb jste určitě zahlédli pstruha lososovitého, který se na našich pultech už běžně zabydlel. Možná si říkáte, co to je? Je to tedy pstruh, nebo losos? Jak už to tak bývá, pravda je někde uprostřed.
Konečně je tady grilovací sezóna. Už se taky těšíte na to, až si sednete na sluníčko, dáte si něco dobrého k pití a kousek od vás budou vonět dobroty z grilu? A co teprve takový pstruh na grilu, to je lahůdka – už se vám sbíhají sliny?
To, že koláč nemusí být jenom sladký, je známá věc. A protože se stal oblíbenou součástí jídelníčků, rozhodli jsme se připravit recept v trošku rybí variantě. Slaný koláč se špenátem a lososem v sobě snoubí lahodnou chuť doplněnou o všechny potřebné živiny.
Pro milovníky sardinek je tato rybí pomazánka opravdu výživnou alternativou zdravé snídaně. Sardinky jsou reprezentantem zdravé živočišné bílkoviny, a navíc obsahují zdravé „promazávací“ omega -3 oleje.
Dali byste si něco dobrého? Zkuste náš nový recept na lososa se špenátem, díky kterému se budete olizovat až za ušima. Lahodná kombinace lososa a čerstvého špenátu doplněná vařenými bramborami vás krásně zasytí, a přitom se jedná o zdravé jídlo. Navíc lososa najdete v našem akčním letáku za výhodnou cenu.
Paní Běla má pro vás opět skvělý tip na dietní recept. Tentokrát z parního hrnce, který při vaření používá velice ráda. Mezi jeho výhody totiž patří absence velkého množství špinavého nádoby, navíc díky němu získá spoustu volného času třeba na čtení nebo krátké cvičení a jako bonus výborně chutná. Náš hrnec má dvě varné misky.
Už jste si začali říkat, čím letos ozvláštníte štědrovečerní tabuli? Tradičního vánočního kapra se vzdát nechcete, ale přeci jenom vám klasika mouka, vejce a strouhanka přijde už trochu nudná? Máme pro vás variantu, kterou nepohrdne žádný labužník – kapr na víně.
Lahodná kombinace, která napumpuje vaše tělo živinami. Tak by se dal shrnout dnešní recept, ve kterém pro vás Diana připravila kombinaci mečouna a zelené čočky. Ryby jsou pokladnicí zdraví prospěšných látek a čočka se řadí mezi jednu z nejvýživnějších příloh.
Podzimní příroda se barví do žlutooranžova a ve stejných tónech se ponese i dnešní recept. Je čas dýní, a pokud jich máte přebytek, jistě se vám bude hodit dnešní recept z Diany na dýňové pyré s candátem. Příprava je rychlá a chuť výtečná! Tak pojďme na to.