3.7.2019

Fish and chips v červenci a v srpnu za akční cenu

Přestože přes léto máme chuť především na lehká jídla, občas nás přepadne i chuť na na něco smaženého. Proto v Dianě najdete v červenci a v srpnu novinku Fish and chips 550 g (dvě porce obalované tresky a hranolky) za akční cenu 49 Kč.

Co je Fish and chips

Fish and chips je oblíbený pokrm rychlého občerstvení, který vznikl ve Velké Británii. Jedná se o rybu smaženou v těstíčku (obvykle to bývá treska, ale může to být i platýs nebo hejk) a porci tlustých smažených hranolků, které se tradičně polévají sladovým octem a sypou solí.

Jídlo až z Británie

Fish and chips je obvykle spojováno s Velkou Británií a Irskem, kde se těší velké oblibě. Stejně tak i v oblastech, které byly v minulosti britskými koloniemi - Austrálie, Nový Zéland a Kanada.

Svůj čas můžete trávit lépe než v kuchyni

V těchto krásných letních dnech se asi nikomu nechce trávit čas v kuchyni. S Dianou budete mít uvařeno raz dva. Navštivte naše kamenné prodejny, ve kterých si můžete Fish and chips koupit, stejně jako spoustu dalšího z našeho širokého sortimentu obalených a předsmažených ryb. Příprava je jednoduchá - stačí vám pouze plech, pečící papír a trouba.

Máte otázky?

Neváhejte nás kontaktovat, rádi vám je zodpovíme.