5.6.2019

Novinka – tilápie, makrela a spousta koření

Ryba, léto a grilování – to je naprosto dokonalá kombinace. Souhlasíte? Když jsou tepla, tak většinou ani nemáme moc hlad, a pokud ano, tak bychom si dali spíše něco lehčího, a právě ryby jako jsou tilápie nebo makrely jsou naprosto ideální, výborné, a ještě obsahují spoustu prospěšných látek.

Nakořeněná tilápie

A právě na grilovací sezonu se Diana připravila a nově na našich prodejnách najdete už nakořeněnou a přímo na gril připravenou tilápii – filety bez kůže. Spousta našich zákazníků si neví rady, jak rybu okořenit, proto jsme to již udělali za vás.

Je libo celou rybu?

A už brzy se dočkáte novinky – celé ryby tilápie, která má během června dorazit na naše prodejny. Už jsme ji chutnali a můžeme vám potvrdit, že si na ní moc pochutnáte.

Tip: Pokud si nevíte rady s tím, jak okořenit rybu, můžete se obrátit na obsluhu našich prodejen, která vám ráda poradí.

Chci koření na ryby 

Sezónní makrela na gril

A když už tu máme takové krásné počasí, ještě jsme přidali jednu novinku na gril – makrelu 1,2 kg. Jedná se pouze o sezónní výrobek, proto její ochutnání příliš neodkládejte.

Makrela a pivo – skvělá dvojka

Navíc s její přípravou nebudete mít téměř žádnou práci, tedy kromě grilování, to za vás neuděláme. Makrelu stačí totiž jenom položit na gril a potírat pivem. Nejjednodušší věci totiž bývají nejlepší.

Skvělá chuť a porce prospěšných látek

Makrela obsahuje kvalitní bílkoviny a omega-3 nenasycené mastné kyseliny, vitamín B12, selen, fosfor a spoustu dalších minerálů a látek. Takže uděláte něco dobrého nejenom pro svoje chuťové pohárky, ale i pro svoje zdraví.