8.12.2021

Zkuste místo kapra obalovaného lososa nebo candáta

Chcete na Štědrý den smaženou rybu, ale kapr vám nechutná? Diana pro vás připravila alternativu, která vás jistě osloví. Obalovaný losos nebo candát ve strouhance.

obalovaný losos

Obalovaný losos nebo candát ve strouhance Panko

Příprava obalovaného candáta nebo lososa je jednoduchá a přípravu zvládnete do 30 minut. Pro obalení využijeme místo klasické strouhanky strouhanku Panko. Tato strouhanka dodá rybě křupavější chuť.

Akční prosincová nabídka v Dianě

Co naše zákazníky určitě potěší je, že v prosinci má Diana mraženého candáta v akci. Původní cena 490 Kč za kg, akční cena 390 Kč.
Stejně tak v akci naleznete i losos porce s kůží v balení 600g. Původní cena 350 Kč za kg, akční cena 250 Kč.

Jako přílohu místo klasického bramborového salátu můžete připravit bramborové rosti. Bramborové rosti v balení 750 g zakoupíte na všech našich kamenných prodejnách za cenu 39 Kč.
Ke Štědrovečerní večeři neodmyslitelně patří i rybí polévka. Suroviny – vnitřnosti z kapra a kapří hlavy již nyní nabízí naše prodejny v Pečkách, Kolíně, Zásmukách, Českém Brodě, Mělníce a Týnci nad Sázavou. Je opravdu z čeho vybírat.

Jako sladkou tečku na závěr Diana doporučuje čokoládový dort v balení 1450 g původní cena 299 Kč, v prosincové akci za 199 Kč.

Chci vidět akční leták

Diana Fish vám přeje dobrou chuť.

Tip na závěr

Dobrá zpráva pro zákazníky pojízdné prodejny v prosinci jsme rozšířili nabídku o mražené vnitřnosti z kapra.

Máte dotazy?

Nebo chcete vědět více? Neváhejte nás kontaktovat, jsme tu pro vás.