24.5.2023

Grilování ryb v Dianě

Konečně se nám začíná oteplovat a počasí si přímo říká o pořádnou grilovačku. Česká republika je známá svou oblibou v grilování. Nakládá se maso a svolají se přátelé, kamarádi i celé rodiny, aby se sešli u chutného jídla připraveného na grilu. Mezi Čechy v oblibě vítězí především kuřecí a vepřové maso. Ale co takhle vyzkoušet grilování ryb?

grilování ryb

Na grilování se hodí ryby jako je pstruh nebo makrela

Rybí maso je křehké a na grilu je připravené během chvilky - daleko rychleji než drůbež či vepřové. Na gril jsou vhodné jak celé ryby, tak filety.
Pokud s grilováním ryb začínáte, jistě se nemusíte bát klasiky, jako je pstruh, makrela či candát.

Široká nabídka ryb vhodných na grilování

Jednoduše a velmi chutně lze připravit také tuňáka, ke kterému se výborně hodí Wakame salát (ochucené mořské řasy). V naší nabídce chlazených ryb naleznete i filet z lososa, tilápii, tresku atlantskou a rybí špízy.

Nabídka mražených ryb je u nás daleko širší. Zde můžeme doporučit filety ze pstruha duhového 650 g, které nyní v květnu u nás zakoupíte za akční cenu 169 Kč. Doporučujeme i makrelu kořeněnou na gril 1,2 kg za 169 Kč. Makrelu nemusíte kořenit, stačí jen potírat pivem a výsledkem bude příjemně překvapeni.

Chci vidět akční leták 

A co dalšího si u nás můžete hodit na gril?

Kdo nemá rád rybičku, doporučíme kuřecí stehna v bylinkové marinádě či vepřové marinované steaky, nebo nabízíme široký výběr klobás z kuřecího, vepřového nebo hovězího masa.

Jako příloha se ke všemu výborně hodí Chléb se sušenými rajčaty, který stačí na grilu jen zlehka prohřát.

Dezert na závěr nesmí chybět …

Jako závěrečná tečka za příjemným večerním grilování může být výběr z naší nabídky zmrzlin nebo dortíků. Některé zakoupíte i v akci 1+1 zdarma.

Navštivte naše prodejny

Máte dotazy?

Nebo chcete vědět více? Neváhejte nás kontaktovat, jsme tu pro vás.