16.10.2023

Novinky na sváteční pohoštění

Přichází chvíle, kdy máme přivítat hosty v našem domově, a chceme, aby se u nás cítili příjemně. A jak je známo, nejdůležitější je mít připraveno něco dobrého k snědku. Nebojte se, Diana má širokou zásobu lahůdek, které se hodí pro sváteční pohoštění. A rádi bychom vám představili naše novinky.

kaviár

Na jaké novinky na sváteční pohoštění se můžete těšit?

Sváteční pohoštění s příchutí luxusu najdete nově v našich prodejnách. A co pro vás máme dobrého?

  • kaviár ze sledě - 150 g za 89 Kč
  • kaviárová pomazánka - 200 g za 69 Kč
  • rybička s lososem - 22 g 4,90 Kč/ ks
  • kuřecí řízky křupavé – 195 Kč/ kg

Kde to koupím? 

Kaviár - král všech pohoštění

Kaviár, jemná pochoutka z rybích jiker, se řadí mezi delikatesy. Jeho bohatá chuť a jedinečná textura ho činí vyhledávaným zpestřením mnoha slavnostních událostí a výjimečných příležitostí. Kaviár má v sobě cosi magického – způsobuje, že se obyčejné okamžiky stávají výjimečnými.

Kaviár můžete podávat samotný i s doplňky

Přestože je kaviár sám o sobě vynikajícím pokrmem, správná příprava a podávání je klíčem k maximálnímu vychutnání této lahůdky. Kaviár by měl být skladován v lednici, přičemž je důležité udržovat nízkou teplotu, aby si zachoval svou čerstvost a chuť.

Kaviár je vynikající sám o sobě, ale můžete ho doplnit různými chutnými a texturálně odlišnými doplňky - například kysaná smetana, nastrouhané vaječné bílky, jemně nakrájená cibule a horká toustová bageta. Tyto doprovodné ingredience se postarají o harmonii chutí a zajímavou strukturu každého sousta.

Sváteční pohoštění je nejen o jídle

Období setkávání s rodinou nebo přáteli je charakterizováno úsměvy, pohodou a dobrou náladou. Proč by to mělo být jinak u jídla? Sváteční pohoštění by mělo být zážitkem, který probudí smysly a zahřeje srdce. Kromě chutí by mělo vytvářet i atmosféru, která nás naplňuje klidem a radostí.

Máte dotazy?

Nebo chcete vědět více? Neváhejte nás kontaktovat, jsme tu pro vás.