26.10.2022

Novinka v Dianě - zavináče uzené

Bohužel i do naší Diany se začala přibližovat současná krize. Momentálně se snažíme udržet stávající sortiment. Ovšem z důvodu zvýšených vstupních cen surovin a elektřiny jsme začali uvažovat, že některé výrobky bohužel musíme vyřadit. V této chvíli je to Pravý mates, který se nakládá a udí v udírně. Cena elektřiny nás donutila výrobu tohoto výrobku dočasně pozastavit.

Zdražování v Dianě zatím není na pořadu dne

U dalších výrobků jednáme s dodavateli o ceně – například jde o hermelín a tuňáka. Věříme, že se cesta najde, a my nebudeme muset výrobu těchto oblíbených výrobků pozastavit. Možná, že některý z vás, našich zákazníků, nám položí otázku: Tak proč výrobky nezdražíte, jak to dělají ostatní? Nám v Dianě se však touto cestou jít moc nechce. Už teď je cena některých výrobků 99 Kč za balení, a my tuto magickou hranici 100 Kč překročit nechceme.

Co Diana nabízí? 

I přesto máme novinku - zavináče uzené

Přesto se nám podařilo představit na našich prodejnách novinku v uzených rybách. Jedná se o Zavináče uzené. I když je to novinka, a té vždy docela dlouho trvá, než si najde svého zákazníka, u toho výrobku se nám to podařilo brzy - výrobek si rychle našel své zákazníky.

Chci vidět akční leták

Příjemná cena uzeného zavináče

Možná tomu pomohla i cena, která je 189 Kč za 1 kg. Hmotnost jednotlivých kousků je okolo 150 g - tudíž cena do 30 Kč za 1 kousek uzeného zavináče.
Proto doporučujeme tento výrobek ochutnat. Jedná se o vyuzenou filetu sledě, naplněnou zeleninovou směsí.

Chci do e-shopu 

Máte dotazy?

Nebo chcete vědět více? Neváhejte nás kontaktovat, jsme tu pro vás.