12.10.2017

Vyzvedněte si objednávky z e-shopu na prodejnách

A to jak v kamenných, tak v pojízdných prodejnách. Navíc vás díky této formě objednávky čeká doprava na prodejny zdarma, zboží si vyzvednete u svých oblíbených prodavačů a prodavaček a především budete mít vždy vše připravené, a tak se vám nestane, že by vám na slavností hostinu chyběla kvalitní ryba nebo rybí specialita. Pojďte zjistit více...

doprava na prodejnu

Proč si zboží na prodejny objednávat?

V kamenných prodejnách je velký výběr ryb i rybích specialit, může se však stát, že při větší poptávce některý sortiment dojde. Díky objednávce předem tak máte vždy jistotu, že bude pro vás vybrané zboží vždy připravené.

Dalším důvodem může být také to, že ne na všech prodejnách je dostupný veškerý sortiment. Pokud plánujete ke sváteční večeři například specialitu z chobotnice či chlazeného tuňáka, objednejte si suroviny předem a vždy na vás bude čekat připravený balíček v dohodnutém čase.

V kamenných prodejnách můžete objednávat zboží přímo osobně (při nákupu, telefonicky i e-mailem), nebo přes e-shop.

Kontakty na kamenné prodejny

Vyzvednutí chlazených ryb podle tras pojízdných prodejen

Novinkou je také vyzvednutí chlazených ryb i dalšího sortimentu formou pojízdných prodejen, které standardně nabízejí rybí pomazánky, saláty a uzené ryby. Podle tras v aktuálním rozpisu prodejen si tak můžete naplánovat, kdy a do kterého města Diana přijede a kde si můžete objednávku vyzvednout.

Chci si objednat z e-shopu

Co je dobré vědět, než objednáte

  • Objednávejte čas – z důvodů logistiky objednávejte 3 dny předem.
  • Bonus v podobě termotašky či termoboxu – u objednávky s vyzvednutím na prodejně dorazí objednávka v chladící tašce nebo v termoboxu s chladícími polštáři, které jsou při tomto způsobu dopravy zdarma jako bonus. Kvalitní balení zajistí maximální kvalitu rybích pochoutek po celou dobu přepravy.
  • Doprava na prodejny zdarma – Doprava a vyzvednutí na prodejnách je zdarma. Neplatíte ani balné, pouze samotnou objednávku. Platba probíhá hotově nebo kartou při převzetí balíčku.
  • Kam chcete objednávku doručit – vše nám napište do poznámky k objednávce, pokud budou nějaké nejasnosti, zavoláme vám.
  • Hodnota objednávky - minimální hodnota objednávky je 400 Kč

Máte-li nějaké otázky, neváhejte nás kontaktovat na tel. 777 719 157. a jistě společně vymyslíme ideální cestu, jak vám objednávku doručit.