O rybách

Okoun nilský

17/2/2016

Okoun nilský  je snadno dostupná ryba narůžovělé barvy. Není to ale žádný drobeček, a proto je  jeho maso téměř bez kostí. Okoun je v kuchyni velmi oblíbený a stačí jenom lehce dochutit, aby vyniklo jeho aroma. Jistě vás zajímá, co si kupuje a jíte, proto pro vás Diana Fish připravila důležité informace - dnes právě o okounu nilském.

Humr i mořské řasy v Diana Fish!

2/12/2015

Nastává čas humrů! Můžete si pořídit humra během celého roku, ovšem toho v nejlepší kvalitě seženete od září do dubna. A právě takového vám na své pulty nyní Diana přináší. Humr bývá pro svoji chuť považovaný za krále korýšů, pojďme se tedy podívat, čím si získal svoji oblibu.

Vlkouš či mořská kočka? Specialita ze Skandinávie

29/4/2015

V těchto dnech pro vás Diana připravila jednu opravdovou specialitu, kterou je vlkouš obecný. Tato ryba se na český trh dostává velice vzácně a vy ji právě v těchto dnech můžete sehnat v prodejných Diana Fish. Využijte proto této jedinečné lahůdky a potěšte své chuťové pohárky výtečnou rybou, kterou ve Skandinávii považují za gurmánskou jedničku.

Hejk a jeho využití

15/10/2014

Hejk, známý také pod názvem Štikozubec, patří mezi dravé ryby. Má krásné bílé maso bez tuku. Jedná se o rybu žijící na pobřeží Evropy, která je lovena především v okolí Španělska, Skotka, Francie či Itálie.

Chobotnice a její příprava

19/9/2014

Na našich stolech se nejčastěji objevují ryby jako je pstruh, losos nebo tuňák. Proč si ale nezpestřit jídelníček mořskými plody! Nevíte, jak je připravit? Dnes vás přesvědčíme o tom, že příprava chobotnice zabere minimum času a výsledek stojí za to!

1 2 3
4