30.12.2015

Diana ladně proplula rokem 2015

Rok 2015 končí a v Dianě byl, jak jinak,ve znamení ryb. Bylo pro vás nachystáno mnoho labužnických novinek, spousta akcí, zábavy i zajímavostí. Pojďte se podívat, co pro vás Diana Fish připravila a čím obohatila nejen českou gastronomii v tomto roce!

Nejen rybí novinky

Diana neustále rozšiřuje svoji nabídku a obohacuje vaše jídelníčky. Vymýšlí nové rybí speciality, koření i nakládané lahůdky. Mohli jste si tak v roce 2015 nově pochutnat na sushi nebo jste mohli vyzkoušet Olivový salát i rodinný recept na grilované makrely. Od rybářů vám Diana nově dovezla lahodného humra, chobotnici nebo vlkouše. Mezi favority se dostaly také rybí speciality, například Čerstvý sýr s pravým lososem, Salát s feferonkou, Rybí salát EXCLUSIVE, Indický salát, Rybí salát s červenou řepou nebo Zavináče s pravým lososem.

 

Aby byly vaše gastronomické zážitky dokonalé, mohli jste se inspirovat řadou receptů a dalších zajímavostí ze světa ryb.

Prodejna v Říčanech

V roce 2015 uzavřela Diana Fish prodejnu v Úvalech a naopak otevřela dlouho očekávanou prodejnu v Říčanech u Prahy, která se těší velké oblibě.

Více cenových akcí

Tradičně po celý rok vycházel akční leták a dále Diana obohatila akční nabídky o tajná hesla, díky kterým jste mohli v kamenných prodejnách získat speciality za skvělé ceny. O této akci vás Diana pravidelně informovala na Facebooku, kde jste mohli také hlasovat o oblíbenosti vybraných produktů.

Věrnost se v Dianě vyplatí

Podzim odstartoval odměny za věrnost. Díky věrnostní kartě můžete za své nákupy získávat razítka, která následně vyměníte za skvělé lahůdky z Diany!

Degustační dny v Diana Fish

Jak už víte, Diana pro vás letos připravila spoustu pochoutek a abyste je mohli všechny vyzkoušet, uspořádala ve svých prodejnách Degustační dny, které se setkaly s velkým ohlasem. Některé již proběhly a na další se můžete těšit v roce 2016. Degustační dny slouží nejen k představení nových výrobků, ale také se během nich dozvíte spoustu zajímavostí z výroby (jak probíhá příprava, uzení či marinování ryb a jaké je složení výrobků) a nechybí ani soutěž, kdy můžete získat speciální dárky Diana Fish.

Diana tak mohla zákazníkům předat své zkušenosti s přípravou ryb, poradit s výběrem a hlavně díky degustaci naladit chuťové buňky i na výrobky, u kterých si zákazníci nedokázali představit, jaké chutě se za nimi skrývají.

Poděkování Diany

Rok 2015 je u konce a my doufáme, že jste jím propluli stejně ladně, jako Diana!
Děkujeme všem zaměstnancům za báječný přístup k práci i dobrou náladu a úsměvy, které rozdávají zákazníkům.
Velké díky patří také zákazníkům, kterým děkujeme za přízeň a věrnost.

Tým Diana Fish