21.6.2017

Rychlý a jednoduchý oběd z Diany

Někdy zkrátka nestíháte nebo se vám nechce trávit u plotny spousta času. V takovou chvíli přichází čas na malá tajemství z Diany. Ta má pro vás totiž vždy nachystané předpřipravené pokrmy, které máte uvařené do pár minut téměř bez práce a špinavého nádobí. Zajímá-li vás rychlý a jednoduchý oběd, pojďte se podívat na pár tipů.

Oběd rychle, levně a hlavně chutně

rychlý a jednoduchý oběd

Každý měsíc naleznete v akčním letáku nějaké pochoutky, které jsou již ochucené a například i obalené. Nemusíte tedy řešit mouku, vajíčko ani strouhanku a rovnou můžete kousek masa osmažit na pánvi nebo péci v troubě.

Nejde každý den připravovat svíčkovou s domácím knedlíkem, carpaccio z chobotnice nebo lososa zapečeného v listovém těstě. Občas je zkrátka potřeba, ušetřit čas pro rodinu a nebo jen tak pro sebe.

A právě v takových chvílích využijte dnešní tipy na rychlý, chutný a cenově nenáročný oběd.

Gratinované filé

Základem gratinovaného filé je filet z aljašské tresky, který je zalitý v lahodné omáčce. Výrobek je mražený, proto ho můžete mít schovaný doma v mrazáku do zásoby a když nevíte, co rychle uvařit, stačí zmrazené filé vyndat z obalu na pečící papír a péct na 200 °C 30-35 minut. Jako příloha se hodí pečivo, brambory či rýže.

Balení obsahuje dvě porce po 150 g a v akci jej seženete i pod 40 Kč za balení. A na jakých omáčkách si můžete pochutnat?

  • Kari a květák
  • Jogurt a okurka
  • Med a hořčice

Prodejny Diana

Luxusní filé i losos s medem a hořčicí

Mezi zákazníky patří tyto výrobky mezi favority. Jsou opět zamrazené, proto je můžete mít koupené dlouho předem a pak je opět stačí jen vyndat a osmažit ve fritéze či opéci na pečícím papíru v troubě. A na jaké chuťové kombinace se můžete těšit?

  • Obalovaný losos s medem a hořčicí
  • Filé se špenátovou omáčkou
  • Filé se sýrovou omáčkou

Předsmažené rychlovky

Nepatří to zrovna mezi špičku zdravé gastronomie, ale čas od času takové jídlo přijde vhod. O co se jedná? O  předsmažené kousky masa – ať už jde o předsmažený rybí filet v těstíčku, vepřový řízek, kuřecí stehenní kousky v těstíčku, plněný řízek Cordon bleu či kuřecí stripsy.

Pokud si říkáte, že tato nabídka není pro vás, podívejte se na zdravé recepty.

Prohlédnout zdravé recepty