8.3.2017

Jarní nabídka pro věrné zákazníky

Už více jak rok můžete využívat výhody pro věrné zákazníky, které pro vás Diana připravila. Stačí jediné – pravidelně nakupovat v kamenných a pojízdných prodejnách, získat 10 razítek a vyplněnou věrnostní kartu vyměnit za nějakou lahůdku z aktuální nabídky, kterou tak získáte zdarma. A z čeho si můžete od března do května 2017 vybírat? 

Svěží jarní nabídka

Od 1. 3. do 31. 5. 2017 můžete své nasbírané body vyměnit samozřejmě za ryby a rybí výrobky. A kdo ryby nemusí? Ten si jistě pochutná na olivovém salátu, sladké zmrzlině či aktuální nabídce pečiva.

Jak věrnostní karta funguje?

Olivový salát

Velké řecké zelené i černé olivy, balkánský sýr a červená paprika jsou báječnou kombinací k posezení u vína. Olivový salát je osvěžující pochoutkou, kterou byste určitě měli vyzkoušet. Velikost balení je 250 g.

jarní nabídka

Pekelník

Velké 450g balení Pekelníka patří mezi nejpikantnější výrobky, na kterých si od Diany můžete pochutnat. Ostrá tomatová omáčka ze zeleninou skvěle doplňuje sleďové filety, které báječně chutnají v kombinaci s točeným pivem.

Tuňáková pomazánka

V krásné skleničce se ukrývá 200 g oblíbené tuňákové pomazánky. Chuťově je jemná a lahodná, proto patří v nabídce mezi stálice. Hodí se jako rychlá a zdravá svačinka pro rodinu nebo i na jednohubky pro návštěvu.

Hejk steak - uzený

Teplým kouřem uzený steak z hejka je pochoutkou pro všechny gurmány. Maso je pevné a bílé, ale snadno se dílkuje. Hejk, známý pod názvem štikozubec, má malý obsah tuku a v gastronomii široké využití. Pochutnejte si na uzené variantě.

Zmrzlina

Získejte jedno balení zmrzliny podle aktuální nabídky. Nabídku zmrzlin v průběhu akce měníme, abychom potěšili všechny mlsné jazýčky. Podrobnosti a možnosti výběru vám rádi přiblížíme na prodejnách.

Pečivo

Podobně jako u zmrzliny, i zde platí, že za nasbírané body získáte jedno balení pečiva podle aktuální nabídky. Nabídku Diana obměňuje, a tak můžete během celé tříměsíční akce vyměnit body za sladké i slané pečivo.

Nabídka zdarma, na které si pochutná každý

Ryby plné zdraví prospěšných látek, zmrzlina pro mlsaly a pečivo jako příloha třeba k rybímu salátu nebo k odpolední kávě – to vše zdarma, výměnou za pravidelný nákup v kamenných a pojízdných prodejných, během kterých nasbíráte 10 razítek. Věrnost Dianě se zkrátka vyplatí.

Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.