20.1.2021

Uzené ryby v Dianě

Diana začala udit ryby v roce 2014. Do té doby jsme kupovali uzené ryby od jiných výrobců. Poté jsme ale koupili novou automatickou udírnu a od té doby neustále rozšiřujeme sortiment. Myslíme si, že uzené ryby Diana zkrátka umí.

Uzené ryby - novinky

Začátkem roku jsme opět zařadili do sortimentu uzených ryb u zákazníků velice oblíbenou uzenou rybu - Losos bříško. Přicházíme také s novinkou Makrelové rolky - jedná se o filetky z makrely bez kostí, doplněné cibulkou. Šťavnaté a vynikající rolky. Sympatická velikost okolo 150 g.

Další uzené ryby

Další novinkou je špíz uzený (kombinace lososa a tresky) a i Špíz tuňák uzený.
Stálicemi v sortimentu je makrela, sleď, hejk steak, tolstolobik, uzenáček, máslová ryba, mořský úhoř.

Uzení studeným nebo teplým kouřem

Základem pro uzení jsou kvalitní ryby od prověřených dodavatelů. Uzení probíhá studeným nebo teplým kouřem. K uzení se používá štěpka. Celý sortiment uzených ryb najdete na našich pevných i pojízdné prodejně. Přijďte ochutnat.

Postup uzení

Diana vlastní udírnu značky REICH s možností uzení teplým i studeným kouřem. Nad celým postupem uzení bdí zkušení mistři, kteří hlídají kvalitu uzených ryb a zpracování. Pečlivě vybrané suroviny s vyšším obsahem tuku dovážíme od prověřených dodavatelů, které následně ručně zpracovává. Ryby se průměrně udí 2 až 3 hodiny, následně jsou uloženy do dřevěných krabiček, stejně tak, jako tomu bývalo v přímořských státech.

Máte dotazy?

Nebo chcete vědět více? Neváhejte nás kontaktovat, jsme tu pro vás.