23.12.2015

Tipy pro silvestrovskou oslavu

Vánoce jsou ve finále a vy už přemýšlíte, jaké pohoštění připravíte na silvestrovskou oslavu? Můžete se inspirovat v příspěvku Silvestrovské pohoštění: snadno, rychle, chutně, které se skládalo především z ryb. Pokud dáte přednost spíše sýrovým specialitám či olivám, přináší vám Diana několik báječných tipů!

Báječné lahůdky na Silvestra

Diana přinesla v roce 2015 spoustu „nerybích“ specialit, které jsou lahodným občerstvením na všechny oslavy. Nejen, že tato jídla pestře ozdobí silvestrovskou tabuli, ale především skvěle chutnají - pojďte se inspirovat!

  • Sýrové kuličky – kuličky z čerstvého sýra, které jsou obalené v pepři, zelené a červené paprice.
  • Papričky plněné sýrem – pro milovníky pikantních chutí jsou připravené feferonky plněné čerstvým sýrem.
  • Olivy s čerstvým sýrem – žádná párty se neobejde bez řeckých oliv, které jsou plněné čerstvým sýrem a skvěle se hodí k vínu.
  • Olivový salát – mix zelených a černých oliv je divokou kombinací, kterou doplňuje slaný balkánský sýr a pikantní červená paprika.

 

Inspirace na silvestrovské chuťovky

Dáte přednost spíše masu? Naservírujte hostům rybí speciality, kdy je chuť rybího masa podtržena kořeněným nálevem či uzením. Stačí nakrájet čerstvé pečivo, naservírovat rybí speciality a připravit vychlazené šampaňské – a hostina na oslavu je hotová!

  • Losos uzený za studena – losos má velice chutné maso a uzení za studena podhrne jeho specifické chutě.
  • Medovo-hořčičná omáčka – uzený losos chutná skvěle v kombinaci s Medovo-hořčičnou omáčkou, kdy toto spojení vytvoří pravý gurmánský zážitek!
  • Norský sleď – marinované sleďové filety s cibulkou a nálevem vlastní receptury, se kterým na vás dýchne atmosféra Vánoc.
  • Zavináč s pravým lososem – oblíbené zavináče jsou naplněné za studena uzeným lososem, je to báječná chuťová kombinace!

 

Pohoštění připravené během okamžiku

Příprava vánočních svátků spotřebovala mnoho energie, proto si užívejte chvíle pohody a nenechte si okamžiky klidu narušit stresem a povinnostmi. Diana ví, jak vám ušetřit práci – stačí, když navštívíte prodejny a vybere si vše potřebné – ať už pomazánky, saláty či rybí speciality. S Dianou už nemusíte složitě vymýšlet celé menu – stačí jeden nákup a vše je zařízeno!

Pochlubte se na našem Facebooku, jak probíhala silvestrovská oslava a čím jsme své blízké pohostili. Máte další otázky? Kontaktujte nás a ptejte se.