24.12.2014

Silvestrovské pohoštění: snadno, rychle, chutně

Vánoční přípravy vás stály mnoho energie a je tu další sváteční chvíle, na kterou se musíte připravit. Ano, pár dní po Štědrém dni je tu Silvestr, kdy s rodinou a přáteli oslavíte příchod nového roku. Přejete si pokračovat v pohodové povánoční atmosféře a nechcete trávit spoustu času v kuchyni s přípravou silvestrovského pohoštění? Diana má pro vás řešení.

Pohoštění na silvestrovskou oslavu

Proč vymýšlet různé lahůdky a pomazánky, shánět hromadu ingrediencí a poté strávit v kuchyni spoustu času přípravou, když toto všechno obstarala Diana za vás? Stačí navštívit některou z prodejen Diana Fish a koupit čerstvé pečivo. Zajištění pohoštění na silvestrovskou oslavu už nemůže být jednodušší!

Silvestrovské jednohubky a pomazánky

 silvestrovské pohoštění


Po období sladkých vánoc je na čase vyrovnat chuť něčím slaným, ostřejším a pikantnějším. Vsaďte na klasiku nebo vyzkoušejte skvělé novinky!

Diana nabízí desítky čerstvých pomazánek – stačí navštívit některou z prodejen a vybrat si ze široké nabídky.

Silvestrovské jednohubky i chlebíčky budete mít připravené během pár okamžiků! Čím jistě zaujmete?

Kaviár

Červený i černý kaviár je luxusní lahůdkou, která je vhodná například na oblíbené jednohubky. Výrazné barvy jiker obzvláštní nejedno pohoštění.

Čerstvý sýr s pravým lososem

Maso lososa je velmi zdravé. Dopřejte ho i svým strávníkům v podobě jemné pomazánky ze smetanového sýru. Skvěle se hodí na chlebíčky či jednohubky z bílého pečiva, k doplnění je ideální například jarní cibulka.

Uzlíčky v klasickém či paprikovém oleji

Minirolky z filety naložené v klasickém nebo paprikovém oleji jsou jemně kyselé a nejen v silvestrovké atmosféře výborně doplňují alkoholické nápoje.

Oblíbené matesy na mnoho způsobů

Matesy s cibulí

Matesy s cibulí – nejprodávanější pochoutka Diany, kterou jistě potěšíte většinu strávníků! Stačí kousek dobrého chleba a jednoduché občerstvení je hotové.

Pravé matesy

Pravé matesy jsou novinkou, kterou zaujmete každého labužníka. Sleďové filety jsou nejprve vyuzeny bukovou štěpkou a pak teprve zality kvalitním olejem. Lahodnou chuť nechtě vyniknout na čerstvém pečivu.

Česnekové matesy

Nezauzené matesy s česnekovou příchutí a citronem tvoří skvělý doplněk k alkoholickým nápojům, bez kterých se málokterá silvestrovská oslava obejde. Nakládaná sušená rajčata a grilovaná paprika chuť ryby jemně doplňují.

Matesová očka

Matesová očka, to je silvestrovská klasika! Malé roličky sleďové filety jsou téměř připravené jednohubky! Stačí nakrájet kousek bagety a pozvat přátele na hostinu. Slanější chuť je zaručena a nakládaná zelenina dodá celému jídlu krásnou barevnost.

Diana pro vás denně připravuje čerstvé rybí pomazánky a pochoutky. Navštivte některou z prodejen a ušetřete si starosti a především čas, který můžete strávit se svými nejbližšími.

Diana Fish vám přeje dobrou chuť a příjemný vstup do nového roku!