30.1.2019

Rybí saláty oslovují stále více nových zákazníků

Pokud zákazník nahlédne do vitríny na náš sortiment rybích salátů, zůstane občas bezradně stát a neumí se v nich zorientovat. Někdy ani sám název výrobků zákazníkovi nic neříká. V tu chvíli je určitě na našich pevných i pojízdných prodejnách k dispozici ochotný a proškolený personál, který rád zákazníkovi poradí.

Rybí saláty a jak se v nich neztratit

Velice důležitou roli u chuti rybích salátů hraje marinování sleďových filet, ze kterých jsou naše produkty většinou vyrobeny.

Naše výroba marinuje na několik způsobů:

  • na slano
  • na uzeno
  • na skladkokyselo
  • na kyselo
  • bez kouře
 

Dále rozdělujeme výrobky na filety s kůží a bez kůže. Stále větší oblibu si získávají výrobky, které obsahují filety bez kůže.

Rozdělení rybích salátů

Ve skupině slané najdeme výrobky s názvem Slaneček, Speciál.

Další skupinou jsou výrobky s obsahem sladkokyselých filet. Sem patří například Pokušení, Babiččiny rybičky, Filety ve smetanové omáčce, Rybí salát s řepou, Indický salát.

Nejpočetnější skupinou jsou výrobky, které obsahují kyselé filety. Zde najdeme Loupané sledě, Křišťálové filety, Salát s feferonkou, Sleďový palivec, Uzlíčky v oleji, Zavináče, Zavináče s okurkou.

A nakonec samozřejmě klasika – výrobky, které obsahují filety uzené. Jako jsou Matesy s cibulí, Uzené matesy, Pivní salát, Olomoucká rolka.

Úplnou specialitkou je Pravý mates, ve kterém je rybička nejen namarinovaná, ale ještě i vyuzena v naší udírně.

Přejeme všem našim zákazníkům dobrou chuť.