23.11.2016

Vánoční inspirace - dárkové balíčky a poukaz

Vánoce jsou skoro za dveřmi! Vždyť už za měsíc budete chystat kapra a poslední drobnosti na Štědrý den. Aby byly Vánoce v klidu a vyhnuli jste se tak shonu, frontám a možná i předvánočnímu stresu při shánění dárků, přináší vám Diana několik tipů na dárky, které si můžete zajistit již nyní a pak už si jen užívat pohodovou vánoční atmosféru. Pořiďte na Vánoce chutný dárkový balíček nebo nechte na obdarovaném, ať si díky dárkovému poukazu vybere sám. 

Nevíte, co vybrat? Darujte dárkový poukaz!

Pokud si nejste jisti tím, co by obdarovanému chutnalo, nechte výběr na něm! Darujte dárkový poukaz Diana Fish v hodnotě 200 Kč s platností do 31. 12. 2017 a chutný dárek máte vyřešený.

U poukazu se nemusíte bát, že se s volbou dárku netrefíte a díky dlouhé platnosti si jej obdarovaný může vybrat například v létě, až bude chystat třeba ryby na grilování.

dárkový poukaz

Potravinové dárkové balíčky

Ať již hledáte vánoční dárky pro své blízké, pro zaměstnance či obchodní partnery, v prodejnách Diana Fish vyberete pro všechny. Potravinové dárkové balíčky chystáme podle chutí každého labužníka! S cenou si nelamte hlavu – bude taková, jakou budete chtít. Po konzultaci, pro koho dárek chcete připravit a v jaké cenové hladině, vám připravíme dárkový balíček na míru. Dárkové balení je samozřejmostí!

balíčky blog

Tipy, co do dárkového balíčku dát

  • Plněné skleničky, jejichž nabídku Diana rozšiřuje
  • Mix koření ve skleněných dózách jistě potěší každou kuchařku
  • Z oblíbených kelímků můžete připravit degustační sadu skvělých rybích salátů
  • Dárkový balíček můžete doplnit i dalšími kvalitními rybími pochoutkami


Objednejte dárky již nyní!

Dárkové balíčky mohou být jak trvanlivé – nemusíte je skladovat v lednici (například koření či rybí konzervy), tak poskládané tak, že jsou nejlepší čerstvé (například krabičky se saláty a pomazánkami).


Ať tak či tak, doporučujeme objednat si dárkové balení chutných výrobků již nyní! Díky objednání budete mít vše nachystané a nemusíte se tak zdržovat ve frontách. Navíc, aby byl dárek krásně zabalený, chvilku to trvá a především v předvánočním shonu bychom jej nemohli připravit tak pečlivě, jako když máme pro balení připravený prostor a čas.

Balíčky vám rádi připravíme v kamenných prodejnách, kde je také můžete objednat. Pokud se do prodejny nedostanete, ale o přípravu balíčku či zaslání dárkového poukazu máte zájem, neváhejte nás kontaktovat.