18.11.2015

Diana má pro vás dárek! Výhodné poštovné!

Vánoce, to je nákup dárků a dárky se čím dál častěji pořizují na internetu v různých e-shopech. A proto v této předvánoční atmosféře připravila Diana dárek pro všechny, kteří to mají do kamenných prodejen daleko a chtějí sobě či svým blízkým pořídit chutné a zdravé ryby. Pojďte se podívat, jak je výhodné nakupovat s Dianou!

Nakupujte výhodně z pohodlí domova!

Diana Fish připravila akce pro kamenné prodejny, kde díky věrnostní kartě můžete získat skvělé rybí speciality zdarma. Aby ale nebyli ošizeni ti, kteří nakupují přes e-shop, připravila pro ně Diana výhodné nižší poštovné!

Kolik zaplatíte za poštovné?

Diana připravila podle vzdálenosti od Peček několik zón, kdy má každá svůj tarif, který zahrnuje dopravu a termobox v hodnotě 50 Kč. Čím blíže jste k obci Pečky, tím méně zaplatíte!

Osobní odběr Pečky + Termobox
Doprava po ČR do 50km + Termobox 
Doprava po ČR do 100km + Termobox

  50 Kč
150 Kč 
250 Kč

Proč termobox?

Termobox zajistí stabilní teplotu produktů díky chladícím polštářkům po dobu 48 hodin. Tak je zachována maximální kvalita rybích pochoutek. Termobox navíc využijete i poté – když pojedete na chatu či pro nákup nanuků, termobox bude skvělým pomocníkem pro převoz potravin v chladu.

Neváhejte a nakupte v e-shopu už teď!

Diana dodá zdravé ryby na váš stůl s výhodným poštovným! Vyberte si v e-shopu už nyní a zpestřete svůj jídelníček rybími lahůdkami! A pokud nechcete kapra na vánoční stůl? U Diany naleznete spoustu skvělých alternativ! Inspirujte se v receptech!