20.4.2016

Od dubna má věrnostní karta nové výrobky

V každém druhém obchodě vám za nákup nabízejí kartičky a samolepky, abyste jejich sbíráním získali nějakou slevu či výrobek. Většinou bývají tyto akce časově omezené, a tak než stihnete nasbírat požadovaný počet, už jsou neplatné a sbírají se jiné. To se vám s Dianou nestane – Diana nemění pravidla, ale pochoutky, které od ní získáte zdarma. 

Aktuální podmínky věrnostní karty naleznete ZDE

Pestré chutě z věrnostní karty

Věrnostní karta má velký úspěch a není divu – stačí nakupovat zdravé a chutné ryby, sbírat razítka na jednoduchou kartičku a jakmile jich máte deset, tak kartičku na prodejně vyměnit za některý z výrobků z aktuální nabídky Diana Fish, který tak získáte zcela zdarma.

Diana výrobky každé tři měsíce obměňuje, aby vám, svým zákazníkům, zpestřila chutě a dopřála možnost si zdarma a v pohodlí domova vyzkoušet i nevšední chutě.

Sleďový palivec

Gurmány, kteří mají rádi lehce pikantní chutě, jistě potěší sleďový palivec.
Jedná se o velké kousky marinovaného sledě ochuceného feferonkovou pastou, paprikou a cibulí.

Mates a la úhoř

Mates a la úhoř má jemnější chuť, je doplněný petrželkou a řepkovým olejem.
Jedná se o oblíbenou klasiku, která jistě potěší nejednoho labužníka.

Filety ve smetanové omáčce

Na sladko marinované kousky ryb jsou dochucené smetanovou omáčkou vlastní výroby. Pochutnat si můžete na nevšední kombinaci ryb, cibule a jablek.

Červený kaviár ze sledě

Červený kaviár je luxusní lahůdkou, která je oblíbená na chuťovky. Navíc výrazná barva obzvláštní nejedno pohoštění.

Jemná uzená mořská sůl

Jemná mořská sůl je uzena bukovou štěpkou, která ji během uzení dodává zajímavé aroma. Sůl využijete nejen na maso, ale i do polévek či guláše.

Sýrové kuličky

A pro ty, kteří dají před masem přednost sýrům, přidala Diana do nabídky i sýrové kuličky obalené v černém pepři, česneku či zelené a červené paprice.

Diana má pro vás stále něco nového

Nabídku této věrností kartičky bude možné využít od dubna do června 2016. Od července se můžete opět těšit na speciální letní nabídku. Sledujte Facebook Diany Fish, anebo odebírejte všechny novinky do své e-mailové schránky a nic už vám neuteče!