1.6.2017

Věrnostní karta Diany má nové výrobky

Věrnostní karta se těší velké oblibě a již mnoho z vás vyměnilo nastřádaná razítka za báječné rybí speciality. Diana nabízí desítky rybích produktů, a proto čas od času výrobky, které můžete za razítka zdarma vyměnit, bude obměňovat. Pojďte se podívat, na které lahůdky se můžete těšit od 1. června do 31. srpna 2017.

Jaké dárky na vás od června 2017 čekají?

Diana Fish má novou nadílku výrobků pro věrné zákazníky. Podívejte se, jak funguje věrností karta a vyměňte vyplněnou kartičku za některý z těchto dárků! 

věrnostní karta nová nabídka

Norský sleď
Marinované sleďové filety s cibulí, bobkovým listem a nálevem vlastní receptury jsou pochoutkou, u které si vybavíte atmosféru Vánoc.

Tuňáček Savorin
Tuňáček Savorin je uzenou novinkou, kterou naleznete jenom v Dianě! Tento tuňáček se stane ozdobou každé hostiny, ať už jej budete podávat samotného nebo upraveného.

Balkánský salát
Krásné pro oko, skvělé na chuť – to je jednoduchý popis Balkánského salátu, ve kterém si pochutnáte na sleďových filetách, olivách, paprice, cibuli a především balkánském sýru.

Rybí salát s řepou
Neobvyklé spojení ryby a červené řepy zpestří každou večeři. Stačí kousek pečiva a máte připravenou večeři, které neodolá žádný labužník.

Dueto
Dueto, to je lahodné spojení marinovaných sleďových filet a jemného sýru s bílou plísní, které se stává rychlou a zdravou svačinkou.

Olivový salát
A že nemáte zrovna chuť na ryby? Vyzkoušejte osvěžující salát z velkých řeckých zelených oliv a malých černých oliv, které jsou v kombinaci s balkánským sýrem.

Věrnost se vyplácí

Aby bylo tělo zdravé, potřebuje spoustu živin a vitamínu, kdy mu některé mohou dodat pouze ryby. A zdravé ryby pro zdravé tělo sežene v prodejnách či e-shopu Diana Fish. A pokud se stanete věrnými zákazníky a nasbíráte 10 razítek, můžete následně kartičku vyměnit za vybraný výrobek zdarma. A to se vyplatí, že?

Aktuální podmínky věrnostní karty naleznete ZDE

Chcete vědět více? Neváhejte nás kontaktovat!