1.4.2015

Jarní svěží pomazánky z Diany

Jaro už je v plném proudu a Diana pro vás připravila pestré osvěžení jídelníčku. Klasické i nevšední skloubení chutí ve formě pomazánek a salátů osloví nejen vás, ale jistě i vaše návštěvy nebo v příštím týdnu i velikonoční koledníky. A jelikož je dnes 1. duben, který je spojen s aprílem, čeká vás v závěru článku i malý rybí vtip.

Velikonoční pohoštění a inspirace

Již příští týden nás čeká velikonoční pondělí a s tím i příprava slavnostního pohoštění.

Koledníky jistě potěší obložený chlebíček či jednohubka, ale co velikonoční občerstvení ozvláštnit a místo klasické šunky s vejcem nabídnout nevšední chutě?

Inspirujte se na prodejnách Diana Fish, kde je široká nabídka salátů a pomazánek, které jsou pro tuto příležitost ideální. A co dnes Diana doporučuje?

velikonoční pohoštění

Krab s ovocem, to je to pravé osvěžení

Krab ve spojení s ovocem – lehká a lahodná chuť, kterou si oblíbíte nejen nyní, ale i v letních měsících, kdy se Koktejl a la krab stane skvělým osvěžením! Na jaké ovoce se můžete těšit? Šťavnaté mandarinky, ananas, broskve a jablka. Tento koktejl se hodí jako studený předkrm s tmavým i světlým pečivem.

Oblíbená chuť v nové podobě

Uzený losos patří mezi rybí favority. Diana uzeného lososa nabízí také v podobě pomazánky, kdy je za studena uzený losos doplněn cibulkou a pomazánkou ze smetanového sýra. Pro zjemnění je v pomazánce také majonéza, kterou si Diana vyrábí podle vlastní receptury.

Čerstvý sýr s pravým lososem patří mezi vhodné a rychlé pohoštění na jednohubky a chlebíčky. Pořídit jej můžete nejen na prodejnách, ale také v e-shopu.

A nyní aprílově...

A jelikož je dnes 1. duben, který je spojený s aprílem, připravila pro vás Diana i rybí vtip. Snad vám vykouzlí úsměv na tváři...

„Proč jsi nervózní?“
„Protože chytám ryby.“
„Opravdu? Já slyšel, že rybaření uklidňuje.“
„To ano, ale ne bez rybářského lístku.“

V Dianě rybářský lístek nepotřebujete a přitom si pochutnáte na výborných rybách!