5.7.2017

V Dianě rychle nakoupím, čas u plotny netrávím

Přijedete z výletu, rodina je hladová a vy vymýšlíte, čím je rychle a chutně nasytit. Především v době léta a prázdnin je taková situace běžná téměř v každé rodině, proto Diana přináší spoustu výrobků, které můžete mít připravené v mrazáku jako „první pomoc“ a se kterými vám půjde vaření od ruky. Tentokrát se bude jednat především o nerybí sortiment. 

Speciální prázdninová nabídka

V duchu „V Dianě rychle nakoupím, čas u plotny netrávím“ se nese celý červencový akční leták. Přestože se Diana specializuje na zpracování a prodej ryb, má pro zákazníky i nerybí sortiment, ve kterém najdete oblíbené kousky i novinky.

Co byste v prodejnách neměli přehlédnout?

Pojďte se podívat na několik typů, které vám pomohou s rychlou přípravou jídla. V prodejnách jich však najdete daleko víc. Zeptejte se usměvavých prodavaček, které vám prozradí i pár tipů na přípravu...

kostky dušené šunky

Kostky dušené šunky najdou využití vždycky
Kvalitní šunka je nakrájená na kostky a hodí se do oblíbených letních salátů, slaných závinů a koláčů nebo omáček na těstoviny. Nesmíme opomenout ani zapékaná jídla (šunkofleky, francouzské brambory, různé slané nákypy), ve kterých šunkové kostky najdou své uplatnění.

Vařené mleté hovězí do nákypů i polévky
Mleté opracované hovězí maso je také téměř všestranné a díky vysokému podílu masa (95 %) si zachovává vysokou kvalitu. Maso je lehce ochucené, proto si již nemusíte dělat starost s kořením. Přidat ho můžete do gulášové polévky, mexických jídel a neobejdou se bez něj ani lasagne, chilli con carne či musaka. Mleté hovězí využijete i jako náplň do paprik či žampionů.

Burger premium potěší celou rodinu
V 750 g balení se skrývá skvěle ochucené maso na burgery! Směs se skládá z 80% vepřového a hovězího masa. Mějte v mrazáku do zásoby pár kousků, které pak stačí 4 minut ogrilovat z každé strany. Možná je příprava i na pánvi (5 minut z každé strany). Opečené maso vložte do housky, přidejte zeleninu, dresing a báječná večeře je hotová během chvilky!

A co vaříte vy?

Variant, jak jde nabídku z akčního letáku využít, je opravdu nespočet. Pochlubte se v komentářích na Facebooku, jak jste si s nákupem v Dianě poradili vy!

Prohlédnout další recepty