25.3.2015

Rybí chuťovka - uzený halibut s lososem

Delikatesou mezi uzenými rybami je uzený losos. Je skvělý do salátů, k pečivu, na rauty... Diana pro vás však připravila nevšední Rybí chuťovku, kterou si vaše chuťové buňky oblíbí! Uzený halibut s kouskem lososa – to je sen všech labužníků!

Proč tato kombinace?

halibut s uzeným lososem

Uzený halibut patří mezi opravdové rybí speciality – má mastnější šťavnaté maso, které je bohaté na omega-3 mastné kyseliny.

Halibut je také známý pod názvem platýs – o tom, proč je pro lidské zdraví důležitý, už Diana psala v článku Zdravé ryby pro zdravé tělo I. a platýs.

Uzený losos je opravdovou pochoutkou a kdo má rád ryby, určitě by ho měl zkusit. Lahodná kombinace dvou chutných ryb vás jistě nezklame.

Jak tuto delikatesu podávat?

Uzená kombinace lososa a halibuta je labužnickým zážitkem, který nejen skvěle chutná, ale také vám vyřeší mnoho starostí s občerstvením či zdravou večeří. Tuto Rybí chuťovku podávejte za studena – hodí se jako rychlé pohoštění pro návštěvy, rauty či jako studená večeře. Jako příloha je ideální čerstvá i grilovaná zelenina či pečivo. Tradiční postup uzení dodá Rybí chuťovce vyváženou chuť a vy už nemusíte shánět žádné koření na dochucení.

Rybí chuťovka na pultech Diana Fish!

Diana zpracovává rybí speciality více než dvacet let a neustále svoji nabídku zpestřuje. Tato Rybí chuťovka je originálem, na které si pochutnáte pouze u Diany! Sledujte prodejní pulty prodejen Diana Fish či Facebook a žádná novinka vám už neuteče!