23.6.2021

Týnec se pyšní novou chladící vitrínou

Všechno má svůj čas, a to i zařízení na našich prodejnách. Proto musíme občas naše chladírenské zařízení na pevných prodejnách vyměnit.
Vzhledem k tomu, že nám na prodejně v Týnci nad Sázavou dosluhovaly dvě chladící vitríny, rozhodli jsme se pro lepší uchování našich výrobků objednat jednu výkonnou vitrínu dlouhou 3,5m. Jednalo se o nejdelší vitrínu, kterou na prodejnách máme.

Délka chladící vitríny nebyla překážkou

Nejprve jsme zvažovali, zda tak dlouhou vitrínu na prodejnu vůbec dostaneme. Po konzultaci s naším spolupracovníkem přes chlazení jsme dospěli k názoru, že jsme šikovní a určitě si poradíme. Chladící vitrína byla před měsícem objednána, a ve čtvrtek 17.6. nastal den D. Vitrína byla v Ostravě předána dopravci a putovala napřímo do Týnce nad Sázavou.

Naše prodejny

Nová vitrína nás nejprve potrápila

Ve čtvrtek ráno bylo v Týnci připraveno všechno mužské osazenstvo naší firmy spolu s chlaďaři, protože vitrína vážila 370 kg. První problém nastal hned po příjezdu. Auto, které vitrínu přivezlo vážilo 12 tun a nedalo se najet přímo před prodejnu, protože se nachází na pěší zóně, která je vydlážděna zámkovou dlažbou. Po velké poradě, bylo rozhodnuto, že se vitrína přesune na naše podnikové auto, které již zámkovou dlažbu nepoškodí.
Z přiložených fotografií můžete sami posoudit o jak náročnou akci se jednalo. Vše nakonec dobře dopadlo, vitrína bez poškození prošla i vchodovými dveřmi a celá akce byla zakončena zkompletováním vitríny na prodejně.

Vše se nakonec zdárně povedlo

Naše poděkování patří všem zúčastněným, protože to opravdu byla po dlouhé době hodně náročná akce.
Výsledek můžete posoudit sami a přijít se na naši prodejnu v Týnci nad Sázavou, Pěší 191 podívat. Můžete to spojit s prohlídkou Týnce a jeho okolí a udělat si krásný výlet.

Máte dotazy?

Nebo chcete vědět více? Neváhejte nás kontaktovat, jsme tu pro vás.