25.1.2017

Soutěž: Jak dobře znáte Dianu?

Aby nám ta letošní zima pěkně utekla, připravila pro Vás Diana hned na začátek roku parádní soutěž! Téma soutěže je Jak dobře znáte Dianu a výhry jsou velmi lákavé. Soutěžní otázky naleznete na Facebooku, a pokud si nebudete jistí svou odpovědí, nápovědou vám budou tyto stránky. Proto neváhejte a pojďte soutěžit!

Pravidla jsou jednoduchá

Během každého měsíce se budou na Facebookovém profilu zveřejňovat soutěžní otázky. U každé otázky naleznete pravidla a také způsob, jak bude vybrán výherce.  Hraje se o dárkový poukaz na nákup ryb a rybích lahůdek v hodnotě 200 Kč. Otázky budou lehké, ale i těžší a právě u nich vás čeká dvojitá výhra!

soutěž diana

Veškeré podrobnosti o pravidlech soutěže a přesné výhře naleznete vždy u konkrétní otázky.

Malá soutěžní nápověda

Soutěžní otázky se budou týkat Diany. Pro pravidelné zákazníky a fanoušky budou otázky jistě jednoduché. Pokud si ale s odpovědí budete lámat hlavu, nápovědu naleznete na Facebooku či těchto stránkách.

V co můžete svoji výhru proměnit?

Výhrou je zmíněný poukaz na nákup v hodnotě 200 Kč. Ten můžete využít při svém nákupu v kamenných i pojízdných prodejnách a také na e-shopu. Výhru tak můžete proměnit v různé rybí speciality či saláty, lahodné uzené či chlazené ryby a v neposlední řadě také koření.

Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.