31.7.2019

Sladké pečivo bez pečení najdete v Dianě

Prázdniny a dovolená mají být především ve znamení odpočinku a relaxace. Asi nikomu se při krásném počasí a tropických teplotách nechce stát v kuchyni u rozehřáté trouby. Přesto máme odpoledne ke kávičce chuť na sladké pečivo.

Donuty - oblíbené sladké pečivo

Proto v Dianě nabízíme již upečené a zmrazené sladké pečivo. V nabídce jsou nově Donuty v balení po dvou kusech, které jsou plněné a polévané jahodovou polevou nebo jen polévané jahodovou polevou. V tomto případě jsou v balení čtyři.

donut

Je to velice oblíbená pochoutka, obzvláště pro děti. Navíc ji v červenci a v srpnu máme za akční ceny.

Akční leták

Snadno a chutně

Dále v tomto sortimentu nabízíme koblihy (meruňkovou a lesní plody) nebo čoko rolku. Příprava sladkého pečiva je krásně jednoduchá, vždy stačí vyndat z mrazáku a za čtvrt hodinku si pochutnáte.

Co by bylo léto bez nanuků

Léto a nanuky k sobě patří jako ryby a voda. Není snad nikdo, kdo by je neměl rád, vždyť nabídka je tak široká, že se do chuti trefíme každému. Máte rádi Nanuk Jahodu, Nanuk Colorku, zmrzlinový sedvič, Citronovou zmrzlinu? To a spoustu dalšího najdete v Dianě.

Máte otázky?

Neváhejte nás kontaktovat. Rádi vám je zodpovíme. Nebo nás navštivte na jedné z našich kamenných prodejnách v Českém Brodě, Kolíně, Mělníce, Pečkách, Týnci nad Sázavou nebo Zásmukách.