10.2.2021

Rychlý oběd v Dianě

Poslední dobou často slýcháme na našich prodejnách od zákaznic, že jsou bezradné, že nevědí, co mají stále vařit. Děti budou pomalu rok doma, v některých rodinách je doma i otec –hlava rodiny.
A taková rodina už toho něco sní. Diana vám proto chce usnadnit vaše rozhodování co k obědu či k večeři. V naší nabídce najdete spoustu dobrot, které můžete využít jako rychlý oběd či večeři.

Rychlý oběd - od ryb přes zeleninu až po kuřecí stripsy

Stačí navštívit některou z našich pevných prodejen, oslovit náš šikovný personál a určitě neodejdete s prázdnou. V nabídce máme spoustu polotovarů, které můžete využít jako rychlý oběd nebo večeři. Od rybiček, po obalovaný květák, žampiony, sýry, mraženou zeleninu, kuřecí polotovary – řízky, plněné kuřecí kapsy, stripsy. Kdo dostal chuť na sladké, žádný problém, určitě si také vybere – ovocné knedlíky plněné jahodami, borůvkami, švestkami, nugátem nebo knedlíky s uzeným masem a tortellini.

Zastavte se v našich prodejnách

Pro všechny z rodiny se něco najde a každý může mít něco jiného a příprava vám zabere opravdu jen chvilku. Stačí navštívit některou z našich prodejen Kolín, Pečky, Český Brod, Mělník, Zásmuky a Týnec nad Sázavou a vybrat si podle chutí.

A kdo se bude řídit naším heslem udělá i něco proti COVIDU:
Kdo nejí rybu, dělá velkou chybu!

Prodejny

Máte dotazy?

Nebo chcete vědět více? Neváhejte nás kontaktovat, jsme tu pro vás.