22.11.2022

Rychlá večeře z kuřecího masa

Protože my v Dianě víme, že obzvláště před nejkrásnějšími svátky v roce není času nazbyt, do našeho sortimentu jsme zařadili dvě kuřecí novinky. S nimi připravíte rychlou večeři z kuřecího masa, na které si pochutná celá rodina. A přitom za skvělou cenu.

rychlá večeře z kuřecího masa

S rychlou večeří z kuřecího masa zbyde čas i na kávičku

Díky našim rychlým večeřím z kuřecího masa stihnete nákup dárků, úklid, upéct cukroví a tak dále, protože nebudete muset trávit tolik času přípravou večeře. A dokonce vám zbyde i čas na kávičku s kamarádkou, ke které si můžete dát třeba větrníček, zmrzlinu nebo čokoládový dort, které najdete rovněž v našich prodejnách nyní za akční cenu.

Chci vidět akční leták 

Rychlovka už na první pohled

První novinkou je Rychlovka - balení 1500g za 89 Kč. Jedná se o kuřecí paličky, brambory, zeleninu (mrkev, cuketa, paprika, rajče, cibule) a směs koření. Vše se dá společně na vymaštěný pekáček do trouby. Pečeme 25 minut při 180 °C.

Kuře se zeleninou

Další novinkou je Kuře se zeleninou a pečícím sáčkem - balení 750g za 55 Kč. V tomto případě je to polovina kuřete a zeleniny (mrkev, pórek, květák, celer). Přiložen je pečící sáček. Po uzavření sáčku sponou pečeme 35 - 40 minut při 180 °C. Zde stačí koupit chléb a večeře je hotová.

V obou případech se jedná o kuřecí maso země původu Holandsko.

Naše prodejny 

Co ještě můžete vyzkoušet k rychlé večeři?

Pokud nesháníte teplou večeři, určitě si rádi pochutnáte na různých rybích pomazánkách a salátech. Navštivte prodejny Diana a vyzkoušejte chutné rybí produkty připravované podle tradičních receptur. Výběr je široký. Také zde najdete spoustu dalších novinek a tipů.

Pokud to k nám máte daleko, navštivte náš e-shop.

Chci do e-shopu 

Máte dotazy?

Nebo chcete vědět více? Neváhejte nás kontaktovat, jsme tu pro vás.