18.5.2016

Novinka z Diany: Pražma do trouby a bez receptu

Nemusíte vymýšlet, co budete vařit a ani nemusíte hledat žádné recepty. Nemusíte ani loupat zeleninu, čistit rybu a po vaření mít hromadu špinavého nádobí. Diana ví, že většinou vaříte rádi, ale ne vždy je čas nebo zajímavý nápad na rodinný oběd. Vymyslela proto pro vás rychlé a především zdravé řešení v podobě pražmy se zelenou, kterou snadno upečete v troubě.

Pražma na zelenině aneb za 40 minut jíme!

V pultu s chlazenými rybami naleznete od května pekáček, ve kterém je připravená ochucená pražma s čerstvou zeleninou. Doma stačí odstranit vrchní ochrannou fólii, podlít rybu troškou bílého vína a pekáček dát do trouby, kde se bude péct při 180 °C 40 minut.

Jakmile je pražma upečená, můžete stolovat. Jako příloha se hodí opečené brambory, pokud ale pospícháte, skvěle chutná i s pečivem, které má nově Diana ve své nabídce.

Pražma se zeleninou do trouby

Jedno balení je určené pro tři strávníky, záleží ovšem také na tom, jak velký budou mít hlad.

Z čeho se balení skládá?

Čerstvá pražma, olivový olej, mořská sůl z Diany, rozmarýn, cuketa, paprika, cibule, citron a olivy. Na podlití je ideální bílé víno. Vše je čerstvé, plné vitamínů a upečené za chvilku!

Proč vám pražma bude chutnat?

Pražma má bílé a hutné maso, které obsahuje minimum kostí a je bohaté na bílkoviny, prospěšné nenasycené mastné kyseliny, vitamíny, selen i draslík. Ryba je to velmi lahodná, proto potřebuje dochutit jen minimálně, na co samozřejmě Diana při přípravě pekáčku myslela. V kombinaci s upečenou zeleninou je to skvělá zdravá kombinace.

Kdy a kde můžete pražmu sehnat?

Aby bylo vše čerstvé a co nejvyšší kvality, je pekáček s pražmou a zeleninou v nabídce kamenných prodejen každé úterý a cena jednoho balení je 230 Kč. O tento zdravý a rychlý oběd je velký zájem a pokud se obáváte, že bude v úterý odpoledně již vyprodaný, objednejte si ho dopředu! Můžete jak osobně, tak telefonicky. Kontakty na všechny prodejny naleznete zde.