23.9.2015

Oblíbená zdravá večeře je plná nových chutí!

Návštěva Diany + kapka oleje + pánev wok = zdravá večeře už nemůže být snazší! Jestli jste si oblíbili zdravou rybí směs, jistě vás potěší rozšířená nabídka Diana Fish, která oblíbenou směs přináší v nových příchutích. A na své si přijdou jak příznivci ostrých chilli chutí, tak i milovníci česneku či bylinek.

Tajemství zdravé večeře

Diana poprvé směs na pánev wok představila v článku Co rychlého a zdravého k večeři? Diana to vyřeší! a od té doby se tato zdravá směs zařadila do pravidelného jídelníčku v mnoha rodinách. A proč je právě toto jídlo tak oblíbené? Skloubí zdravou rybu s dalšími kvalitními surovinami, které stačí osmahnout na dobrém oleji a hned můžete stolovat! Jako příloha se hodí pečivo, rýže nebo brambory. A že se vám u stolu sejde více strávníků, než obvykle? Není problém! Tyto směsi se prodávají na váhu, a proto můžete koupit přesně tolik, kolik potřebujete!

pánev wok zdravá večeře

Na jaké chutě se můžete těšit?

Diana připravila další nové chutě! Na jakých chuťových kombinacích si můžete pochutnat?

  • Makrelové filety s medvědím česnekem
  • Norská treska s bylinkami a česnekem
  • Losos s bylinkami a chilli
  • Filet pangasia s cibulí a koprem

Pestrá nabídka každý den!

Diana Fish nabízí rybí směsi v celé síti svých kamenných prodejen. Nabídka se ovšem různě obměňuje, aby se vám jednotlivé chutě nepřejedly. Každý den naleznete ve vaší oblíbené prodejně dvě až tři rybí směsi.

Máte nápad? Řekněte nám o tom!

Diana svým zákazníkům přináší tradiční kombinace i chuťové novinky. Vyzkoušejte směsi na wok pánev a dejte nám vědět, jestli se vám Diana trefila do chuti! Že máte chuť na nějakou nezvyklou kombinaci? Podělte se o svoje nápady a názory na Facebooku! Diana se těší na vaše podněty!