8.11.2017

Nová pojízdná prodejna

Diana se před Vánocemi rozhodla, že potěší své zákazníky ve městech, do kterých zajíždí pojízdná prodejna, a vozový park rozšíří o jednoho „drobečka“. V listopadu na silnice vyrazí zbrusu nový vůz, který je přesně navržen podle požadavků našich zákazníků. Pojďte se podívat, co si pro vás Diana připravila.

Tešte se na příjemné nakupování

Několikaměsíční plány již získávají jasné obrysy a brzy odhalíme také první den, kdy pojízdná prodejna vyrazí za svými zákazníky. Malé tajemství vám prozradíme již nyní – prodejna bude jezdit na trasách s panem Josefem Gloverem, který v listopadu pojede do Liberce, Děčína, Ústí nad Labem, Prahy 11 a dalších tradičních měst na jeho trase.

  • Delší vitrína pro ještě více produktů
  • Zabudovaná obrazovka se spoty z výroby
  • Nadstandardní způsob uskladnění
  • Spolehlivý provoz
  • Příjemné zázemí pro usměvavou obsluhu
  • Krásný polep s vaší oblíbenou značkou

Aktuální rozpis pojízdných prodejen

Malá ochutnávka z výroby

Auto se vyrábí přesně na míru a již během listopadu vystřídá starší vůz, který zákazníci potkávají při svém nakupování. Navštívili jsme automobilku, abychom zkontrolovali, jak práce postupují.


Podvozek je Peugeot Boxer a nástavbu zajišťuje firma BCC Czech. Oproti původní pojízdné prodejně má nový vůz hlubší a delší vitrínu (4,2 m). Součástí pultu je i výkonnější chlazení a silnější agregáty, které snadno uchladí vitrínu i v horkých letních měsících.

Od vlastního návrhu po realizaci uplynulo 7 měsíců.

Sledujte první cestu nové pojízdné prodejny na Facebooku! Již brzy...