27.3.2019

Mražená zelenina a další novinky

Mražená zelenina, nebo čerstvá? Je dokázáno, že v některých případech je ta mražená dokonce výživnější. Jak je to možné? Jde o to, že zmražení se provádí okamžitě po sběru, kdy je zelenina na vrcholu zralosti a plná vitamínů a živin. Oproti tomu se čerstvá zelenina sklízí často nezralá a dozrává nepřirozeně během převozu.

Mražená zelenina a ryby jsou sehraná dvojka

I v Dianě najdete mraženou zeleninu, která se skvěle doplňuje s našimi rybičkami a s jejíž pomocí vykouzlíte snadno a rychle výborný a zdravý oběd pro celou rodinu. Většina našich baleních je totiž 750 g nebo 1 kg.

A co všechno máme v nabídce?

V Dianě najdete například mražený květák a brokolici, které jsou vhodné i na obalení, dále listový špenát sekaný, listový špenát ochucený, špenátový protlak, přílohovou směs nebo krájené žampiony.

Novinky ze západu

To jsou naše osvědčené stálice, ovšem máme i několik novinek, které k nám dovážíme z Belgie a Francie a které stojí za to vyzkoušet.

Řecká směs

Prodává se na váhu a je složena z cukety, předpečených lilků, rajčat, červené a žluté papriky, cibule.

Zeleninové rizoto

Zeleninové rizoto se také prodává na váhu. Složení: rýže, zelenina (mrkev, hrášek, cibule a brokolice), bílé víno, smetana.
Jeho příprava je velice jednoduchá. Stačí ho nasypat na talíř a dát na 4 minuty do mikrovlnky na maximální výkon, případně si ho můžete připravit na pánvi.

Obě tyto novinky jsou vhodné i pro vegetariány, protože neobsahují žádné maso.

Zeleninová polévka a brokolicová polévka

Opět ji připravíte úplně snadno, stačí ji 10 až 15 minut povařit a máte hotovo.

Diana je tu pro vás

Máte dotazy nebo chcete vědět více o naší nabídce? Neváhejte nás kontaktovat, rádi vám všechny otázky zodpovíme.