16.3.2016

Majonéza Diana Fish

Jak víte, Diana má v řadě svých výrobků majonézu, a protože je tato majonéza opravdu výtečná, rozhodla se Diana Fish, že ji nabídne zákazníkům v prodeji v čisté podobě, jak ji vyrobila. A pak už je jen na vás, jestli majolku použijete do svého salátu anebo si ji ochutíte - čtěte dál, Diana má pro vás připravených několik tipů, a to nejen na Velikonoce! 

Proč má Diana vlastní majonézu?

Na trhu je spousta výrobců, od kterých Diana Fish zkoušela a testovala majonézu ve svých výrobcích. Diana má však laťku hodně vysoko, a proto se kupované majolky kvalitou neosvědčily. Diana se proto rozhodla pro výrobu vlastní majonézy, která bude mít skvělou chuť, dobrou strukturu a výrobky ještě více zlepší.

Vyvinout vlastní recepturu trvalo dlouho, ale výsledek stojí za to. Posuďte sami - vlastní majonézu používá Diana do svých výrobků již přes dva roky!

majonéza

Jakou majolku v Dianě pořídíte?

Majolka Diany Fish je lehce ochucená, a tak ji můžete servírovat rovnu z obalu. Je ideální pro hospodyňky, které rády vytvářejí vlastní saláty a ochucené dipy, pro které je majonéza skvělým základem. Hmotnost balení je 450 g a trvanlivost 45 dní - a to se dobře pamatuje, že?

Majolka z Diany v akci!

Do salátů, k pečeným bramborám, do ochuceného dipu... to jsou nejčastější místa, kde majolku využijte. Existují i nevšední recepty s majolkou - znáte například smažené majolkové řízky, majolkové kynuté těsto či bábovku z majolky? Je toho opravdu spousta a fantazii se ve vaření meze nekladou!

Tipy, jak ochutit majonézu

  • Česneková majonéza - 200 g majonézy Diana Fish, 2 stroužky česneku, sůl, pepř (oblíbená klasika k bramborám, rybám i hovězímu masu)
  • Wasabi majonéza - 200 g majonézy Diana Fish, 2 lžičky pasty Wasabi (navodí asijskou kuchyni, vhodné k masu a šunce)
  • Citronová majonéza - 200 g majonézy Diana Fish, 1 lžička citronové šťávy, 1/3 lžičky nastrouhané citronové kůry (vhodná k rybám či kuřecímu masu)
  • Vajíčková pomazánka – pokud vám zbyly z velikonoční výslužky vařená vajíčka, oloupejte 6 kusů, přidejte menší cibuli, 2 kyselé okurky, 1 lžíci plnotučné hořčice a půl balení majonézy Diana Fish

A jaký je váš nejoblíbenější recept z majonézy? Podělte se o vaše recepty na Facebooku!