9.6.2021

Letní novinky v Dianě aneb rychlý oběd

Komu by se v tomto období chtělo trávit v kuchyni spoustu času a chystat oběd, když se dopolední čas dá využít o mnoho lépe, obzvláště teď v létě? Můžeme vyrazit s rodinou na výlet, na kolo či podniknout jinou aktivitu. Co tedy uvařit rychlého k obědu?

Diana vám poradí, co uvařit rychlého k obědu

Diana si pro vás připravila novinku v podobě kuřecích stripsů jemně pálivých. Věrní zákazníci již znají naše Kuřecí stripsy Speciál. Toto je jejich dvojče v podobě jemně pálivé, vhodné i pro děti.

Pokud chce někdo něco pouze vysypat na plech, tak vám nabízíme Fish & Chips 1kg za 99 Kč. V nabídce naleznete obalovanou tresku v těstíčku nebo s bylinkami. Akční cena je 55 Kč za 600 g.

Aktuální akční leták

Příznivcům grilování nabízíme novinku chlazené olihně v ceně 39,90 Kč za 100 g.

Jako závěrečnou tečku po dobrém obědě si můžete dát nanuk Ben & Jerry za akční cenu celého balení 59 Kč. Balení obsahuje 6 nanuků.

TIP DIANY:

Tipy na rychlý oběd najdete i v našich prodejnách

Jak trávíte váš čas je na vás, někdy je i příprava oběda nebo večeře relaxem. Ale jsou dny, kdy na nějaké kuchtění nemáme čas ani náladu. Pokud nevíte co rychlého k obědu uvařit, navštivte naše prodejny, kde vám náš zkušený personál velmi rád poradí.

Rozšířili jsme také nabídku zeleninových směsí - Mexickou, Toskánskou a Thajskou zeleninovou směs na pánev 400 g za 49 Kč.

Máte dotazy?

Nebo chcete vědět více? Neváhejte nás kontaktovat, jsme tu pro vás.