30.3.2016

Na přání zákazníků: kuřecí variace

Diana vyslyšela přání zákazníků! Proběhlé degustační dny byly plné zajímavostí, informací a názorů a Diana získala od vás, zákazníků, výbornou zpětnou vazbu. Padlo mnoho přání a nápadů a prvním přáním, které  Diana vyslyšela, je příprava „nerybí“ alternativy k salátům a pomazánkám. Co nového tedy na pultech prodejny najdete?

S chutí grilovaného kuřecího masa

Diana je odborník přes ryby, ale co když má někdo z vaší rodiny jiné chutě a ryby nerad? Aby si i tito zákazníci mohli pochutnat na salátech Diana Fish, připravila Diana právě pro tyto „nemilovníky ryb“ oblíbené výrobky, kde je ryba nahrazená kvalitním grilovaným kuřecím masem.

Pomazánka s grilovaným kuřetem

Pomazánku s grilovaným kuřetem si jistě zamilujete. A víte proč? Protože při výrobě vsadila Diana na osvědčenou klasiku, která je mezi zákazníky tak oblíbená – Čerstvý sýr s pravým lososem. V nové variaci si pochutnáte na oblíbeném čerstvém sýru a grilovaném kuřecím mase.

Kuřecí koktejl

Kuřecí koktejl, to je kombinace grilovaného kuřete a sladkého ananasu. Ať už hledáte něco rychlého ke svačině nebo chcete připravit nevšední pohoštění pro návštěvu, tento koktejl chutí bude jasnou volbou!

Kuřecí salát se žampiony

Spojení šťavnatých grilovaných kuřecích kousků, cibule a žampionů si jistě ve vašem jídelníčku najde své místo. Stačí kousek pečiva a výborná večeře či svačina je hotová!

Už jste ochutnali?

Kuřecí novinky si můžete pořídit na pultech Diana Fish a pokud chcete otestovat nové chutě, kupte si třeba malou rozvažovanou mističku jen na ochutnání. A jestli jste už ochutnali? Nezapomeňte nám o tom dát vědět na Facebooku!