10.4.2019

Diana vám přiváží ryby i na výstavy

Nemáte ještě žádné plány na příští víkendy? Nevadí, Diana má pro vás tip, díky kterému můžete spojit příjemné s užitečným – zážitek, odpočinek, poznání něčeho nového a nákup spousty ryb a rybích dobrot. Přijďte, budeme se na vás těšit.

Čas zahrádkářů nastal a Diana je u toho

V současné době se naše pojízdná prodejna zabydlí na celé řadě farmářských trzích a několika výstav, které se nesou v duchu jara a zahradničení. Díky nim/prodejny#mainContentnavštíví i nová místa, takže se může přiblížit i vám, pokud jsou pro vás pravidelná prodejní místa z ruky.

Kdy a kam za Dianou vyrazit?

Diana skoro každý den vyráží se svou pojízdnou prodejnou za svými zákazníky – potkáte ji na trzích i výstavištích, a to zpravidla u východu, takže ryby a další sortiment nakoupíte až při odchodu a nemusíte se s ním vláčet po celou dobu.

Přinášíme vám pár tipů, kde nás v nejbližší době najdete.

Zahrada Čech – tržnice Litoměřice

10. 4. – 14. 4. 2019
Tržnice Zahrady Čech nabídne svým návštěvníkům sortiment pro zahrádkáře, chalupáře, zahradníky,
kutily a milovníky přírody. Zjistit více

Narcis – výstaviště Lysá nad Labem

11. 4. – 14. 4. 2019
Jak už je jasné podle názvu, tato výstava se bude věnovat jarním květinám, osivu, dřevinám, zahradním potřebám a zahradnímu nábytku. Zjistit více

Dům a zahrada Louny

18. 4. – 21. 4. 2019
Po loňském úspěchu jsme se rozhodli vyrazit i prodejní výstavu Dům a zahrada Louny, která je kromě zahradničení zaměřená i na zařízení a úpravu interiéru a exteriéru. Zjistit více

Další místa, která Diana navštíví se svou pojízdnou prodejnou, najdete v aktuálním rozpisu pojízdných prodejen.

Rozpis pojízdných prodejen 

Využijte objednávku předem

Diana ráda vychází vstříc přáním svých zákazníků, proto si můžete vybrat výrobky z e-shopu a my vám je přivezeme až na výstavu, kde si objednávku vyzvednete. Nemusíte tak mít obavy, že by na vás žádná rybička v odpoledních hodinách nezbyla.

Objednávku můžete provést i přes e-shop. V případě nejasností nás neváhejte kontaktovat.
Nevyjde vám to? V tom případě navštivte naše kamenné prodejny.