25.11.2020

Diana pro vás má další novinky

Před námi je první adventní neděle a obzvláště v této době, která je pro všechny náročná. I to je důvod proto, abychom si dělali radost i maličkostmi. A proto se Diana rozhodla zpříjemnit zákazníkům předvánoční čas několika novými lahůdkami.

Na našich pevných i pojízdné prodejně najdou zákazníci několik novinek.

Zavináče ze sleďů

Rozšířili jsme sortiment zavináčů. Jednou z novinek jsou Zavináče Exclusiv 520 g. Jedná se o zavináče vyrobené z loupaných sleďových filet, plněné směsí cibule a mrkve. Zalité jsou sladkokyselým nálevem. Je zde jiná receptura marinování, proto mají tyto zavináče podle nás lahodnější chuť. A vzhledem k tomu, že jsou zavináče ze sleďů bez kůže, není tento výrobek, jak my říkáme, těžký do žaludku.

Sleďové filety s olivou

Dalším výrobkem jsou Uzlíčky s olivou 180 g. Zde se opět jedná o loupanou filetku sledě, zavinutou, naplněnou zelenou olivou a zalitou olejem. Sleďové filety se hodí jako pohoštění.


Loupané sledě

Do třetice jsme rozšířili sortiment výrobků se smetanovou omáčkou. Zde jsme vyrobili Loupané sledě ve smetanové omáčce. Tento výrobek je ve skle a doplňuje tak naši luxusnější řadu výrobků. Jedná se o loupané sledě, ty se poslední dobou těší u našich zákazníků čím dál tím větší oblibě. Filetky jsou zality lahodnou smetanovou omáčkou.

Máte dotazy?

Neváhejte nás kontaktovat, jsme tu pro vás.