3.2.2016

Diana Fish bude mít vlastní kuchařku

Diana ví, jak rádi vaříte, proto pro vás připravila kuchařku! Kuchařku seženete v kamenných prodejnách Diana Fish a výběr receptů, které bude obsahovat, záleží jen na vás. Sestavte si zdravé  rybí recepty podle sebe – pojďte se podívat, jak na to!

Kuchařka Diana Fish

Od 10. února 2016 bude Diana Fish věnovat každý měsíc jedné rybě. Na pultech se setkáváte především s hotovými filety, proto vám Diana představí ryby v podobě, jak vypadají před zpracováním, představím vám jejich charakteristiku i původ.

Následně bude připravený recept, jak rybu upravit, který si můžete založit do své kuchařky. A do třetice - „ryba měsíce“ bude v daném období alespoň jednou v Akčním letáku za zvýhodněnou cenu. Uznejte sami - nebude takové vaření radost?

kuchařka diana fish

Jak kuchařku získat?

Každý měsíc vydá Diana Fish kartu, na které naleznete charakteristiku a recept k „rybě měsíce“. Tuto kartu získáte od prodavaček zdarma k nákupu dané ryby. To znamená, že každý měsíc se vaše kuchařka rozšíří o jednu kartu s receptem.

Aby byla vaše kuchařka Diana Fish kompletní a v knihovně krásně vypadala, můžete si za symbolických 5 Kč pořídit v kamenných prodejnách také speciální desky, které jsou připravené přesně na míru vašim receptům.

Pojďte to také vyzkoušet!

  • zjistěte více o rybě, kterou jíte
  • nakupte „rybu měsíce“ v akci
  • získejte zdarma kartu s receptem
  • vyzkoušejte báječný recept z prodejny
  • pochutnejte si na skvělém a zdravém jídle
  • sestavte si kuchařku receptů podle sebe

A co když kartu s receptem nezískáte nebo ji ztratíte? Nemusíte zoufat, všechny recepty i informace o rybách naleznete v Blogu o rybách!

Pojďte si sestavit kuchařku s rybími recepty z Diany! Začínáme v únoru 2016!  Máte nějaké otázky? Neváhejte nás kontaktovat!